Δημήτρης Παπαστεργίου… μια ακόμα τετραετία δημοτικής αρχής

Το τουριστικό περίπτερο της ‘Ντάπιας’ έχει σκοπό να επαναλειτουργήσει η δημοτική αρχή, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Στο ‘Αντώνης Τρίτσης’ έχουμε εντάξει και το τουριστικό περίπτερο της Ντάπιας, που τώρα φιλοξενεί το Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που θα το μετακομίσουμε σε κτήρια του ζωολογικού κήπου. Σκοπός μας είναι να ξανακάνουμε τη Ντάπια ένα εξαιρετικό κυλικείο/εστιατόριο, όπου εκεί θέλουμε να προσφέρουμε γεύσεις του τόπου μας, πχ γαλακτοκομικά της περιοχής μας, μαύρο χοίρο κλπ. , τα οποία θα μπορούσαν να πολλαπλασιάσουν τα οφέλη της περιοχής μας.

Είναι πολλά αυτά που έχουμε προγραμματίσει, θέλουν κάποια χρόνια να γίνουν. Σίγουρα θέλει μια ακόμα τετραετία δημοτικής αρχής. Τώρα, αν οι τρικαλινοί μας προτιμήσουνε…

Είναι νωρίς βέβαια, το σκεφτόμαστε όμως γιατί έχουμε μια ανοιχτή δουλειά μπροστά μας και πράγματα να κάνουμε. Μόνο φέτος το τεχνικό πρόγραμμα που καταθέτουμε ξεπερνά τα 20 εκ. ευρώ, όσο ήταν συνολικά τα τελευταία πέντε χρόνια.»