Δημήτρης Παπαστεργίου : Μεγαλύτερο έργο προς όφελος των πολιτών

3345566633

Η βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων προς τους πολίτες, ήταν η φράση – κλειδί του Δήμαρχου Τρικκαίων προς τους δημοτικούς υπαλλήλους. Στο πλαίσιο σημερινής τους κινητοποίησης, οι δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Τρικάλων πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Κληθείς να παρέμβει, ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι ο Δήμος Τρικκαίων καταβάλλει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου. Αφορά η προσπάθεια αυτή, τόσο την εσωτερική οργάνωση, όσο και τα όσα απευθύνονται στους πολίτες και τους δημότες.

Για τον λόγο αυτόν, ζήτησε από τους δημοτικούς υπαλλήλους αν επιδεικνύουν τη μέγιστη σοβαρότητα, να μην προκαλούν τον πολίτη με τη συμπεριφορά τους και να αγωνίζονται με τον Δήμο για τα κοινά προβλήματα. Διότι, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, τα προβλήματα είναι κοινά: αν ο Δήμος δεν προχωρήσει με ορθά βήματα, τότε και οι υπάλληλοι θα αντιμετωπίσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Έφερε, δε, ως παράδειγμα τον ελλειμματικό προϋπολογισμό που μόλις χθες ψηφίστηκε, επισημαίνοντας ότι κύριο μέλημά του είναι η μισθοδοσία, οι δαπάνες και η παραγωγή έργου.

Ετσι, σημασία έχει, ανέφερε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, η συνδρομή όλων στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και του ίδιου του Δήμου, ως οντότητα. Επεσήμανε, τέλος, ότι ήδη το 2015, μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά (και λόγω των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων και λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε), η κοινωνία κρατήθηκε ζωντανή χάρη στη συνεργασία διοίκησης Δήμου και υπαλλήλων. Κάτι που, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε με την ίδια σοβαρότητα, να παραχθεί ακόμη μεγαλύτερο έργο προς όφελος των πολιτών.

papastergiou ypalliloi2

.