«Δημήτρης Μητροπάνος: η επόμενη γενιά»-μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

Η πρώτη συναυλία του Ραδιοφωνικού σταθμού «Μέντα 88» δεν θα μπορούσε να είναι αφιερωμένη παρά στον αγαπημένο όλων, τον Δημήτρη Μητροπάνο. Φέρει τον τίτλο «Δημήτρης Μητροπάνος: Η επόμενη γενιά» και θα δοθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου2018 και ώρα 21:00. στο Ωδείον Ηρώδου Αττικού.

Σημαντικές φωνές από τις επόμενες γενιές τραγουδιστών παίρνουν τη σκυτάλη των κλασικών τραγουδιών του σπουδαίου ερμηνευτή, με οδηγό την ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου και επικεφαλής τον προσωπικό του ενορχηστρωτή, Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Ειδική εμφάνιση: Χάρις Αλεξίου, η μόνη από τη γενιά του Δημήτρη Μητροπάνου που συμμετέχει στη συναυλία, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

Τραγουδούν:

Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης.

Ειδική εμφάνιση:

Στέφανος Κορκολής, Λάκης Παπαδόπουλος, Φωτεινή Βελεσιώτου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Νίκος Μωραίτης.

Η τιμητική αυτή βραδιά για τον αξέχαστο ερμηνευτή είναι sold-out, αφού τα εισιτήρια για την πολυαναμενόμεη αυτή συναυλία, έχουν εξαντληθεί από την πρώτη κιόλας μέρας της κυκλοφορίας τους.