Δημήτρης Κουρέτας: Ο Αγοραστός λέει συνειδητά ψέματα στον κόσμο και ο Τσιλιμίγκας δοξάζεται κρυπτόμενος

Επίθεση κατά των συνυποψηφίων του, Κώστα Αγοραστού και Νίκου Τσιλιμίγκα , εξαπέλυσε από τα Τρίκαλα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας .

Στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στο πνευματικό κέντρο ο Δ. Κουρέτας μίλησε για την ανάγκη ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης με επίκεντρο την αγροτική παραγωγή και την αγροδιατροφή .

Επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, χαρακτηρίζοντάς τον πολιτικά ανίκανο εξαιτίας της χαμηλής απορροφητικότητας κονδυλίων που έχει η Θεσσαλία ενώ έκανε λόγο για «προγράμματα που χάθηκαν» .

Από την κριτική του δεν «γλύτωσε» ούτε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ενώ κατηγόρησε για απουσία από την προεκλογική περίοδο τον Νίκο Τσιλιμίγκα.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας «η αγροτική παραγωγή και αγροδιατροφή, πρωτογενής και δευτερογενής στη Θεσσαλία παράγει το 30% του ΑΕΠ. Γι΄αυτά μας δόθηκαν τα χρήματα τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν. Η προστιθέμενη αξία από τους δρόμους, που λέει ο Αγοραστός είναι 2 και από αυτά που λέμε εμείς είναι 9. Ανοίξτε οποιοδήποτε εγχειρίδιο θέλετε και ρωτήστε οποιονδήποτε ειδικό του κόσμου. Γι΄αυτό το όραμα το δικό μας είναι διαφορετικό.