Δημήτρης Χατζηγάκης: ο κ. Παπαστεργίου είναι η καλύτερη λύση

Την μη κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές του συνδυασμού του ‘Αλλαγή Πορείας’ ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δημήτρης Χατζηγάκης:

« Η ‘Αλλαγή Πορείας’ έπαιξε το ρόλο της σε αυτό το διάστημα των 5 ετών, δώσαμε το στίγμα μας, δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε, και αποφασίσαμε να μην κατεβούμε σαν ‘Αλλαγή Πορείας’ και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, είχα ήδη ασχοληθεί βέβαια με το Δήμο Αιθήκων αλλά ήταν λάθος μου που δεν ασχολήθηκα νωρίτερα με το Δήμο Τρικκαίων.

Προσπάθησα να κάνω μια συνεργασία των υγιών αντιπολιτευτικών δυνάμεων, δεν βρήκα καμία ανταπόκριση και μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό. Εγώ θα πήγαινα και για απλός δημοτικός σύμβουλος, εξαρτάται όμως ποιος θα ήταν μπροστά. Ο κ. Λάππας πάει για δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Κρεμμύδα γιατί ήταν δική του επιλογή. Έτσι κι εγώ θα έπραττα αν π.χ. ήταν επιλογή μου να βγει ο κ. Μητσιούλης μπροστά.

Στο συνδυασμό του κ. Παπαστεργίου υπάρχουν άνθρωποι που ήταν στο συνδυασμό μου και έχουν επιλέξει να πάνε εκεί τώρα. Δεν είμαι αχάριστος και πρέπει να βοηθήσω όσους με είχαν κι εμένα βοηθήσει. Και επειδή πιστεύω στη φράση ‘το μη χείρον βέλτιστον’, στην υπάρχουσα κατάσταση ο κ. Παπαστεργίου είναι η καλύτερη λύση.»