Δήμητρα Νάτσινα: Προτεραιότητα μου είναι να παραμείνω στην Περιφέρεια δίπλα στον Κ. Αγοραστό

Για την πορεία της πανδημίας, την πορεία των Rapidtest στα Τρίκαλα, αλλά και τα επόμενα βήματα της στην αυτοδιοίκηση, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η Περιφερειακή Σύμβουλος, συντονίστρια της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων και υπεύθυνη του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα Δήμητρα Νάτσινα.

Αναφορικά με την δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την επικείμενη αξιοποίηση της Δήμητρας Νάτσινα, ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, αλλά και το τι σκέφτεται να πράξει σε περίπτωση που η ΝΔ προτείνει τη συμμετοχή της στο τοπικό ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές, η ίδια τόνισε: «Είναι μια ανεπίσημη δήλωση του Περιφερειάρχη μας και περιμένω τις επόμενες ημέρες, την επίσημη ανακοίνωση του. Σίγουρα η θέση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας με τιμά, είναι πάνω στο αντικείμενο μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης του, αλλά και να φανώ χρήσιμη στους πολίτες.Προτεραιότητα μου επομένως είναι να παραμείνω στην Περιφέρεια δίπλα στον Κώστα Αγοραστό. Τώρα αν αύριο μεθαύριο, η ΝΔ προτείνει την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων του κόμματος , είναι κάτι που θα με απασχολήσει εκείνη την στιγμή. Είναι σίγουρα τιμητικό για μένα κάτι τέτοιο, αλλά προς το παρόν το μόνο που με απασχολεί είναι η θέση μου στη Περιφέρεια και φυσικά τα καθήκοντα μου ως γιατρός και υπεύθυνη του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα».

Για την πορεία των κρουσμάτων η κ. Νάτσινα δήλωσε πως παρατηρείται μια αποκλιμάκωση τις τελευταίες ημέρες, σε καμία όμως περίπτωση δεν χρειάζεται εφησυχασμός από τους πολίτες, καθώς ο ιός είναι ακόμα εδώ, είτε μέσω της μετάλλαξης Ο είτε μέσω της Δ.