Δήμητρα Μπαντή, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Η Δήμητρα Μπαντή είναι μια νέα, ανήσυχη και δραστήρια κοπέλα, που σαφώς και την ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου της, για’ αυτό αποφάσισε και η ίδια να συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ίδια μας συστήνεται, για να την γνωρίσουμε καλύτερα:

Είμαι γέννημα θρέμμα του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων. Κάτοχος πτυχίων Κλασικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας καθώς και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα» Νεότερη και σύγχρονη Ιστορία-Λαογραφία» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,με κατεύθυνση το Λαϊκό Πολιτισμό και τις Λαϊκές Τέχνες και διπλωματική εργασία το Κέντρο Έρευνας -Μουσείο Β.Τσιτσανη!

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, Δημήτρη Παπαστεργίου και κατέρχομαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο Τρικκαίων εκπροσωπώντας την περιφερειακή ενότητα Εστιαιώτιδας, μα και όλους τους συνανθρώπους μου ανεξαιρέτως, ως νέος άνθρωπος με συναίσθηση ευθύνης,με όραμα των εκσυγχρονισμό των οικισμών αλλά και την προθυμία προσφοράς σε όλους τους συμπολίτες μου από οποιαδήποτε θέση κι αν βρεθώ!

Πρώτη ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί η ενεργή συμμετοχή μου σε πολιτιστικούς συλλόγους!! Με δυναμική παρουσία στο Μεγαλοχώρι ως ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Εστιαιώτιδας και αδιάλειπτη δράση στην πόλη των Τρικάλων ως Γραμματέας και χορεύτρια του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ, χορωδός της Δημοτικής Χορωδίας Τρίκαλων και χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγακίου!
Ενεργή συμμετοχή σε σύνολα που προωθούν τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας ,που προσφέρουν διοργανώνοντας δραστηριότητες φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα μα και προωθούν την παράδοση και τον πολιτισμό εντός και εκτός της πόλης των Τρικάλων,εντός και εκτός της Ελλάδος!!

Διεκδικώ την ψήφο των συνανθρώπων μου με εχέγγυα την έμπρακτη αγάπη μου για τον τόπο μας ,το πάθος μου για δουλειά και την επιστημονική μου κατάρτιση !!!

Ο πολιτισμός,σε όλες του τις εκφάνσεις ,αποτελεί ένδειξη ευημερίας και προόδου των κοινωνιών ! Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας με την αλλαγή της νοοτροπίας μας,με την αλλαγή θέασης της καθημερινότητας μας και με την κατανόηση της χρησιμότητας της προσφοράς και της συμμετοχής ΟΛΩΝ μας !

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!»