Δημιουργείται Θεσσαλική Σκηνή Τέχνης

texni

Με πρωτοβουλία του Τρικαλινού Μεταθεάτρου και του συμπολίτη σκηνοθέτη Πάνου Νακόπουλου, μια καινούρια προσπάθεια εμφανίζεται στα τοπικά μας δρώμενα με το όνομα Θεσσαλική Σκηνή Τέχνης.

Σκοπός του νέου αυτού θεατρικού σχήματος, είναι να φέρει όσο το δυνατό περισσότερο καλό θέατρο στους Τρικαλινούς, αλλά και στους άλλους κατοίκους της Θεσσαλίας, με τη συνδρομή και τη δημιουργικότητα Τρικαλινών και Θεσσαλών καλλιτεχνών.

«Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι σημαντικό οι σοβαροί εργάτες του θεάτρου και οι διανοούμενοι να… συσπειρωθούν γύρω από τη θεατρική διαδικασία παραγκωνίζοντας τις θολές ιδέες των αδαών ή ακόμη και το αρνητισμό της εποχής μας σε οτιδήποτε χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ήθος» σημειώνει ο εμπνευστής της Θεσσαλικής Σκηνής Τέχνης σκηνοθέτης Πάνος Νακόπουλος, για να συνεχίσει:

«Δεν είναι τυχαίο πως με το τέλος της εποχής των… «παχιών αγελάδων», αυτοί που έμειναν ξοπίσω και συνεχίζουν να κάνουν θέατρο, είναι οι αληθινοί καλλιτέχνες που δεν… ενέδωσαν ποτέ στο τέρας του κρατισμού, των… διαδρόμων και της… αρπαχτής».

Η Θεσσαλική Σκηνή Τέχνης θα παρουσιάσει μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται τρεις διαφορετικές παραστάσεις, οι οποίες θα περιοδεύσουν στου Δήμους του Νομού μας αλλά και έξω απ’ αυτόν. Μεταξύ αυτών είναι και η κεντρική παράσταση του θεάτρου, με τον τίτλο «Ο Γάμος της… Αρκούδας». Μια σπονδυλωτή παράσταση με κωμωδίες του κλασσικού συγγραφέα Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ.
Περισσότερα σύντομα και… επί της σκηνής!

.