Δημ. Παπαδημούλης από τα Τρίκαλα: Η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη, έχει υπογραφή Μητσοτάκη

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής της «Νέας Αριστεράς» Δημήτρης Παπαδημούλης στο πλαίσιο περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε στο εκλογικό περίπτερο της «Νέας Αριστεράς» στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μαζί με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος Ζωή Ακριβούλη και Νικήτα Μυλόπουλο, παρουσία τοπικών στελεχών και του πρώην Βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου, για τον οποίο ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε με πολύ θερμά λόγια.

Ο κ. Παπαδημούλης σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ, απηύθυνε μήνυμα προς τους πολίτες να στηρίξουν τη «Νέα Αριστερά» στις ευρωεκλογές, για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, και για να αποτελέσει την αυριανή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην μονοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε αγοραστική ζήτηση, λόγω της μεγάλης ακρίβειας, που όπως είπε, δεν είναι εισαγόμενη αλλά έχει την υπογραφή Μητσοτάκη. Για τον ίδιο, πρόσθεσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, δίνοντας την σκυτάλη στη νεότερη γενιά να βγει μπροστά και να παλέψει για μια καλύτερη κοινωνία και ένα δικαιότερο κόσμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του trikalaIN.gr, τι δήλωσε αναλυτικά ο Αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής της «Νέας Αριστεράς» Δημήτρης Παπαδημούλης: