Δήλωση υποψηφιότητας του Πέτρου Τεντολούρη και ανακοίνωση στήριξης στον Θεόδωρο Χήρα

Φίλες και φίλοι μου,
 
Αγαπητοί συνδημότες,
 
Αφουγκραζόμενος πλήρως την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στην ώριμη και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης, προκειμένου να εισέλθουμε σε τροχιά ανάκαμψης και αναβάθμισης , ούτως ώστε να τεθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η μακρά περίοδος στασιμότητας που βιώνουμε.
 
Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα “Έρευνα”, είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Χασιώτη και έχω δύο κόρες, την Αθανασία και την Ειρήνη.
Κατάγομαι από ένα μικρό αλλά ιστορικό ορεινό χωριό του Δήμου Πύλης, το Αρματολικό.
 
Η αγάπη μου για τον τόπο μου με “έσπρωξε” να ασχοληθώ με τα κοινά από νωρίς, ιδρύοντας με φίλους και συγχωριανούς μου, τον Αθλητικό Σύλλογο του χωριού μας, ενώ ταυτόχρονα προσέφερα και στα πολιτιστικά δρώμενα ως αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου, για πολλά χρόνια.
 
Το 2002 αποδέχθηκα την πρόταση του Προέδρου της Διευρυμένης Κοινότητας Νεράιδας, Ηλία Καραγιώργου και εκλέχτηκα Κοινοτικός Σύμβουλος για δύο τετραετίες, ενώ διετέλεσα και Αντιπρόεδρος της ομώνυμης κοινότητας.
 
Το 2010 με τον “Καλλικράτη” και την συνένωση των Δήμων, εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος, εκπροσωπώντας τα ορεινά χωριά μας, ενώ την διετία ’12- ’14 υπηρέτησα τον Δήμο ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών αποδεχόμενος την τιμητική “πρόταση” του Δημάρχου Κώστα Κουφογάζου.
 
Δηλώνω επισήμως την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», του οποίου ηγείται ο Κος Χήρας Θεόδωρος, τον οποίο και ευχαριστώ ένθερμα για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.
 
Με εκτίμηση, 
 
Πέτρος Τεντολούρης
 
Πρώην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ