Δήλωση υποψηφιότητας του Παύλου Καρακώστα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένας ακόμη δραστήριος άνθρωπος και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ο Παύλος Καρακώστας, εντάσσεται στο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει με την υποψηφιότητά του τον Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων. «Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ενός νέου και δημιουργικού ανθρώπου και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αλλαγή σελίδας που θα δώσει προοπτική στον τόπο μας» δηλώνει σχετικά ο ίδιος.

Παύλος Καρακώστας

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Βιογραφικό

Ο Παύλος Καρακώστας γεννήθηκε στο Καστράκι το 1972. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Βαβίτσα και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε στα Δημοτικά Σφαγεία Καλαμπάκας και αποφοίτησε από τη Σχολή κρεοπωλών Θεσσαλονίκης.

Ζει και εργάζεται στον τόπο του, στο Καστράκι, ως ιδιοκτήτης παραδοσιακού κρεοπωλείου εδώ και 25 χρόνια.  Έχει διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καστρακίου και μέλος αυτού επί χρόνια.

Η αγάπη για τον τόπο του εκφράστηκε και στον αθλητισμό, μιας και διετέλεσε πρόεδρος αλλά και μέλος του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, Βράχος Καστρακίου.