Δήλωση του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα

Ως Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για το Δημαρχιακό αξίωμα, ένα γνωστό σε όλους ότι προσπαθώ, φροντίζω και συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την ενίσχυση και την ισχυροποίηση των τοπικών συμβουλίων, ώστε να έχουν παρουσία και άποψη, εκπροσωπώντας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τις τοπικές κοινωνίες.

Είναι επίσης ευνόητο πως για την συγκρότηση αυτών των συμβουλίων, ουδέποτε ζήτησα ούτε ζητώ πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, για το που ανήκει κομματικά ο κάθε υποψήφιος Σύμβουλος.

Δηλώνω ευθαρσώς και με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν γνώριζα προσωπικά το παρελθόν της συγκεκριμένης υποψήφιας, της Έλένη Κλαπανάρα, η οποία θα ήταν υποψήφια τοπική σύμβουλος στο δημοτικό διαμέρισμα της Φήκης με τον συνδυασμό μου «Πρώτα ο άνθρωπος» και την οποία μου συνέστησαν διάφοροι συνεργάτες μου.

Ύστερα λοιπόν από τις τελευταίες εξελίξεις και αντιδράσεις που υπήρξαν εντός και εκτός του συνδυασμού μου, δηλώνω υπεύθυνα πως διαχωρίζω την θέση μου από την συμφωνία που είχα κάνει μαζί της και δεν θα είναι υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Φήκης, με τον συνδυασμό μου «Πρώτα ο άνθρωπος».

H Έλένη Κλαπανάρα θα ήταν υποψήφια στο Τοπικό και όχι στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά παρόλα αυτά ερμηνεύοντας και υπηρετώντας τα δημοκρατικά αισθήματα και ιδεώδη των συνδημοτών μου, τους δηλώνων ότι η εν λόγω υποψήφια δεν θα είναι υποψήφια στον συνδυασμό μου.

Με τιμή

Κώστας Μαράβας

Δήμαρχος Πύλης