Δήλωση του Μάκη Ιακωβάκη

iakovakis makis new

Υποψηφίου Αντι-Περιφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων του συνδυασμού “Θεσσαλών Συμπολιτεία” με επικεφαλής τον καθηγητή καρδιοχειρουργικής Νίκου Τσιλιμίγκα

Φίλες και φίλοι

Δώσαμε ένα δύσκολο εκλογικό αγώνα, ανατρέψαμε τα προγνωστικά.

Η εκκίνηση ήταν δυσμενής, μπήκαμε στην μάχη αργά και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, αλλά με περισσή πίστη στην κοινωνία και τις αξίες της, πετύχαμε το πρώτο μας στόχο που ήταν η συμμετοχή μας στον δεύτερο γύρο.

Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά η αυτοδιοικητική συνείδηση των Θεσσαλών μίλησε και μας αναθέτει ρόλους και υποχρεώσεις τις οποίες είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε.

Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Η ψήφος στον συνδυασμό μας είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο διαφορετικό, στο ξεχωριστό, στο καινούργιο και το φρέσκο.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες και όλους αυτούς που με κάθε τρόπο εκδήλωσαν την υποστήριξή τους και τόνωσαν την αισιοδοξία μας για το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μας που αυτές τις λίγες μέρες υπερέβαλλαν εαυτόν και έκαναν αισθητή την παρουσία μας σε κάθε σημείο του νομού.
Μπροστά μας έχουμε μια ενδιαφέρουσα και δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Ξεκινάμε τώρα, για την επίτευξη του δεύτερου στόχου που είναι να πείσουμε την κοινωνία ότι αξίζει να μας εμπιστευτεί την πρώτη θέση.

Καλούμε τους πολίτες της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων αλλά και όλης της Θεσσαλίας ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες και σεβαστές βεβαίως πολιτικές πεποιθήσεις να στηρίξουν την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια και να μας δώσουν έτσι τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις οραματικές και προγραμματικές μας προτάσεις.

Η Θεσσαλία Χρειάζεται ανθρώπους, με γνώση των προβλημάτων, με ικανότητες, με κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση.

Η Θεσσαλία Χρειάζεται ανθρώπους, με διάθεση προσφοράς και κυρίως την συμμετοχή των πολιτών της.

.