Δήλωση προέδρου Ικάρων Τρικάλων Κώστα Σκρέτα

Πάντα η αρχή κάθε σεζόν… κρύβει όνειρα, φιλοδοξίες, αγωνία και μεγάλη προσμονή. Πόσο μάλλον για την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων της οποίας έχω την τιμή να βρίσκομαι στην προεδρία.

Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος που στην εκκίνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν οι Ίκαροι Τρικάλων έχουν εκπληρώσει στο έπακρο τον  σχεδιασμό τους.

Αρχικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Πιστοί στον σχεδιασμό μας κάθε χρονιά, επιλέξαμε σαν ΔΣ και σε αγαστή συνεργασία με το τεχνικό τιμ να δημιουργήσουμε ένα κράμα αθλητών από την περιοχή μας (κάτι το οποίο αποτελεί δέσμευσή μας), αθλητών που έχουν δοξάσει το τρικαλινό μπάσκετ στο παρελθόν και αθλητών με μεγάλη διάθεση να προσφέρουν στην φετινή προσπάθεια.

Στη συνέχεια με τον προγραμματισμό της προετοιμασίας μας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του κορονοϊού, η ομάδα πέτυχε να ολοκληρώσει μια άκρως πετυχημένη προετοιμασία με δυνατά φιλικά, με βασικό στάδιο στον Βελβεντό και με οργάνωση μέσα και έξω από το παρκέ.

Δεν θα μπορούσε τίποτα από αυτά να γίνει πραγματικότητα εάν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών μας που μας έδειξαν εμπιστοσύνη. Ειλικρινά τους ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά.

Με βάση όλα τα παραπάνω… θεωρώ πως οι Ίκαροι Τρικάλων θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την δύσκολη αυτή χρονιά, μια χρονιά που τους βρίσκει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Σαν πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αίολο που θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην Β’ Εθνική καθώς και στους Γόμφους που θα αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ελπίδα να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχει υψώσει η πανδημία του κορονοϊού και να δούμε πολύ σύντομα κόσμο στις εξέδρες των κλειστών γυμναστηρίων.

Τέλος… για την ομάδα μου, τους Ικάρους Τρικάλων θα ήθελα να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία στους αθλητές και το τεχνικό τιμ. Εύχομαι να υλοποιηθούν οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχουμε θέσει και να ολοκληρώσουμε την σεζόν με χαμόγελα.

 

Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων

Κώστας Σκρέτας