Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

dritseli vou news

Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις φόβου κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος στην χθεσινή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το κακό, για την κυβέρνηση, αποτέλεσμα αντανακλά την παγίδευσή της στην τακτική της κινδυνολογίας, η οποία παρά τις μανιώδεις προσπάθειες εγχώριων και ξένων κέντρων δεν κατάφερε να αλλάξει την φορά των εξελίξεων.

Το χθεσινό αποτέλεσμα απομακρύνει σημαντικά την πιθανότητα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και φέρνει πιο κοντά την διενέργεια εκλογών, για την απαλλαγή του τόπου από την επαχθή λιτότητα και τον διαρκή αυταρχισμό των μνημονίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον αγώνα που δίνει για δημοκρατική διέξοδο στα προβλήματα της κοινωνίας και καλεί την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να ανατρέξει σε γνωστές από το παρελθόν μεθοδεύσεις, επιχειρώντας να διατηρηθεί για λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία.

Οι εκλογές αποτελούν την μόνη λύση στην σημερινή πολιτική κατάσταση, για να μπορέσουν επιτέλους να εκφραστούν οι πολίτες και να διαλέξουν δημοκρατικά τον δρόμο που επιθυμούν να ακολουθήσει η χώρα.

.

.