Δήλωση Κώστα Φαμίση υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ

pasok_8

 

 

– Στις 17 Ιουνίου ο Ελληνικός Λαός καλείται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες να αποφασίσει για την μοίρα του τόπου μας. Οδεύει ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ , υπεράνω του εθνικού συμφέροντος , το στιγμιαίο κομματικό συμφέρων.

– Διαβάζοντας τα πρακτικά της σύσκεψης των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαπιστώνει κανείς , την αλαζονεία των αρχηγών κομμάτων, τις σκοπιμότητες αυτών, τον μικροκομματισμό και την αίσθηση των ψευδαισθήσεων, παρερμηνεύοντας την επιθυμία και την εντολή του Ελληνικού Λαού.

– Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων στις 6 Μαΐου είπε ότι δεν θέλει ξανά εκλογές, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας, ότι θέλει την Ελλάδα στο ευρώ, ότι θέλει να κάνουμε, όλοι μαζί, τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε την ζωή μας και να ανοίξουμε παράθυρο ελπίδας για το μέλλον.

– Οι δηλώσεις των αρχηγών κομμάτων για μονομερή κατάργηση του μνημονίου και άμεση έξοδο από το ευρώ, η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί στο κενό και στην πτώχευση. Οι πολίτες να οδηγηθούν σε εξαθλίωση – εξάρτηση με πολλές πιθανότητες μιας τυφλής κοινωνικής έκρηξης.

– Η μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από την κρίση, είναι το σχέδιο των 6 κεντρικών σημείων αναθεώρησης του μνημονίου που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ευάγγελος Βενιζέλος στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

– Ο κ. Βενιζέλος διαμηνύει τις τελευταίες εβδομάδες ότι η χώρα στις 18 Ιουνίου χρειάζεται Κυβέρνηση. Χρειάζεται μια Κυβέρνηση που θα ενώσει τον λαό, χωρίς να τροφοδοτήσει τον κοινωνικό και εθνικό διχασμό. Χρειάζεται μία Κυβέρνηση ικανή να αναθεωρήσει τη δανειακή σύμβαση, κρατώντας την Ελλάδα με ασφάλεια μέσα στο ευρώ. Χρειάζεται μία Κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπιστία της Ελλάδος στην Ευρώπη και Διεθνώς . Μία Κυβέρνηση που θα μπορεί να επιβιώσει όχι αριθμητικά κοινοβουλευτικά , αλλά πολιτικά, κοινωνικά και εθνικά. Θα έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι καλό για τους πολίτες και θα είναι προϊόν συναίνεσης και στράτευσης.

– Αυτή την Κυβέρνηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα την υιοθετήσει, δηλώνει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, διότι θα συνδυάζει την ανασυγκρότηση των θεσμών με στόχο την ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη.

– Καλούμε όλους τους πολίτες , που ζουν την αγωνία της ακυβερνησίας, να ενωθούν μαζί μας. Ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ σημαίνει ισχυρή εντολή για τον σχηματισμό νέας πολυκομματικής Κυβέρνησης. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να γίνει ο εκφραστής και εγγυητής της Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης για την χώρα μας.

 

.

 

.