Στη γνωστή ταβέρνα «Κυρατσούλα» στο Φλαμούλι, συνέφαγε και διασκέδασε το μεσημέρι της Πέμπτης παρέα γνωστών νομικών της πόλης, λίγες μέρες μετά τις εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων.
Πολλές οι επώνυμες παρουσίες εκεί, είδαμε μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Νίκο Γουγουλάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Γιώργο Παναγιώτου, την Δημοτική Σύμβουλο Τρικκαίων Μαρίνα Καραμέτου, τον Μπάμπη Τσιρογιάννη, τον Απόστολο Τσαντίλα, τον Γιώργο Μιζάκη (ο οποίος έπαιξε και κιθάρα), τον Γιώργο Σούρλη, τον Nίκος Νικολάου, τον Γιώργο Τσαγκούλη, τις κυρίες Μαρία Βαΐου, Δήμητρα Βαργιάμη, Βικτωρία Κανάτα, Ιωάννα Φρύδα και τον γνωστό ιατρό Νίκο Κολίτσα.
Απ΄ ότι μάθαμε το τραπέζι ήταν πλούσιο με δύο ψητά αρνιά (ένα προσφορά του Νίκου Γουγουλάκη για την γιορτή του και τα επινίκια των εκλογών και ένα του Γιώργου Παναγιώτου), αλλά εκείνο ίσως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως στο…μενού της συζήτησης μπήκαν και πολλά θέματα πολιτικής φύσεως.
Από τα πρόσωπα που συγκεντρώθηκαν στο τραπέζι, διακρίναμε… τρεις υποψήφιους Προέδρους για τον Δικηγορικό Σύλλογο και ένα υποψήφιο Δήμαρχο. Ο νοών νοείτω!
