Δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για την κακή εικόνα με τα σκουπίδια στο κέντρο των Τρικάλων

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εικόνα με τα σκουπίδια στους δρόμους των Τρικάλων και μας κάνει να αναρωτιόμαστε κατά πόσο θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία.

Την φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστρια του trikalaIN.gr και κάτοικος της περιοχής, η οποία σημειώνει σχετικά:

«Επειδή μένω στη γειτονιά και αυτό το χάλι είναι ένα καθημερινό φαινόμενο , αγανάκτησα και θέλησα να σας το στείλω. Δεν ξέρω αν το δημοσιεύσετε, θεωρώ πάντως ότι και να το κάνετε δεν πρόκειται να ευαισθητοποιηθούν οι συγκεκριμένοι ένοικοι της γωνιακής πολυκατοικίας επί της οδού Πλούτωνος & Περραιβού, που σε καθημερινή βάση σχεδόν δημιουργούν αυτή την κατάσταση. Και όλα αυτά γιατί βαριούνται να κάνουν 5 βήματα και να πετάξουν στους κάδους τις βρωμιές τους. Φαντάζομαι την κατάσταση που θα επικρατεί μέσα στα σπίτια τους. Και αφού λοιπόν οι ίδιοι έχουν επιδείξει την ανευθυνότητα τους στο έπακρο για πολύ μεγάλο χρονικό  διάστημα, αναρωτιέμαι δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία του Δήμου ή της Αστυνομίας που θα τους συνετίσει; Στις δίπλα και απέναντι πολυκατοικίες υπάρχουν παιδάκια τα οποία καθημερινά έρχονται αντιμέτωπα με αυτή την εικόνα, εκτίθενται σε πιθανές μολύνσεις και κάποιος πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν είναι δικό τους τσιφλίκι η γειτονιά και ότι οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται απ´ όλους.
 Τέτοιες εικόνες ούτε στην Καμπούλ…..».

Τα λόγια είναι περιττά και καλό είναι η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων να λάβει γνώση και να επιληφθεί άμεσα του θέματος.