Διημερίδα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στην Ελάτη

DSC00616

4η Πανθεσσαλική συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων Θεσσαλίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στη  Ελάτη Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διημερίδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το Σαββάτο και Κυριακή στο Εστιατόριο «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» του Καλαμαρά στην Ελάτη, με την συμμετοχή αρκετών Αστυνομικών μελών της Ένωσης μετά των οικογενειών τους.

Οι εργασίες της διημερίδας ξεκίνησαν το Σαββάτο στις 18.00 στο Κελάρι του Καλαμαρά στην Ελάτη και διήρκησε τρείς ώρες.

Στις 21.00 έλαβε χώρα δείπνο στο Εστιατόριο «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» του Καλαμαρά όλων των συμμετεχόντων, και του Εκπροσώπου του Δήμου Πύλης και Αναπληρωτή δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κωνσταντίνου Κρούπη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βύρων Κατσίβελου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Παιδείας κ. Στέφανου Καλαμαρά, καθώς και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Αντιπροέδρου του Γ.Ν.Τρικάλων κ. Ντίνου Μπάρδα, του Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Αθ. Γραβάνη.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Κων/νου Θεοχάρη, που αναφέρθηκε εν ολίγοις για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Ένωσης, όπως παράδειγμα την δημιουργία σχέσεων φιλίας, ανάπτυξης πνεύματος, αλληλεγγύης και αμοιβαίας εξυπηρέτησης και βοήθειας μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους.
Επίσης τόνισε ότι εμείς σαν νέο Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα ιστορικά μέρη του Τρικάλων, και ανήγγειλε το 12ο Συνέδριο στην Καλαμπάκα σύντομα.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντίνου Μπάρδα Θεματικού Αντιπεριφερειάρχης, μεταφέροντας του χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τονίζοντας την συμπαράσταση της Π.Ε. Τρικάλων στην Ένωση.

DSC00607

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Κρούπης εκπρόσωπος του Δήμου και Αναπληρωτής δημάρχου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στον Δήμο Πύλης και στην διαμαντόπετρα του Δήμου μας την Ελάτη, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κλάδος σας αποκτά βαρύνουσα σημασία για μελλοντικά παρεπόμενα οφέλη στον Τουρισμό και την τοπική οικονομία και είναι ιδιαίτερη τιμή για μας. Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του δημάρχου μας Κώστα Μαράβα που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές οι δραστηριότητες της Αστυνομίας βοηθάνε στην εμπέδωση της Δημοκρατίας και στην εικόνα της Αστυνομίας στην σχέση της με τον πολίτη.

Εμείς σαν Δήμος και σαν Τοπική Κοινότητα Ελάτης θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσετε καλλίτερα. Δηλώνουμε ότι υα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε και στο μέλλον.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Αθανάσιο Γραβάνη.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Ταμείου Αλληλοβοήθειας Αστυνομικών και Αντιπρόεδρος της Δ .Ένωσης κ. Νικ. Μαρούντας τονίζοντας την αλληλεγγύη και την οικονομική βοήθεια προς τους συναδέλφους.

DSC00627

Κατόπιν ευλόγησε τον δείπνο ο Πρεσβύτερος Πατέρας Νικόλαος Δαλαγιώργος, συνεργάτης της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, λέγοντας ο Θεός να δίνει υγεία σε όλους, αυτό το οποίο η Δ.Ε. δημιουργεί μια κοινωνία προσώπων για ανταλλαγή απόψεων που είναι μια χαρά ζωής.

Παραβρέθηκαν ο Γ.Γ. Της Δ.Ε. Α. κ. Σπυρίδων Φώτογλου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας κ. Τζόρας Χρήστος, ο Γ.Γ. της Τ.Δ. Βόλου κ. Παγώνης Χρ. Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Θεσπρωτίας κ. Χρήστου Δημ.ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Σάμου κ. Αβραμίδης Γιώργος, ο εκπ/πος Δράμας κ. Παύλος Ελευθεριάδης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Ν. Τρικάλων κ. Δημ. Αναγνώστου.

DSC00611

DSC00622

Αλέξανδρος Γ, Τζήμας.

.