Διευκρινίσεις σχετικά με το δημοσίευμα περί πρόσληψης αναισθησιολόγων στο Γ.Ν. Τρικάλων

Αναστάτωση εντός και εκτός Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα του trikalaIN, που έκανε λόγο για νέες προσλήψεις γιατρών αναισθησιολόγων, την ίδια ώρα που αρκετές κλινικές του νοσοκομείου, έχουν αναστείλει την λειτουργία τους η υπολειτουργούν (EΔΩ)

Δεχθήκαμε την παρέμβαση της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και υπεύθυνης του ιατρείου πόνου κ. Στέλλας Ντούβλη, η οποία μας διευκρίνισε πως δεν ζητήθηκαν τρεις (3) θέσεις αναισθησιολόγων από τον προσωρινό Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Δημήτριο Πλατογιάννη, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά μόλις μια (1) πέρα από τις ήδη υπάρχουσες και αυτό γιατί οι ανάγκες του νοσοκομείου στην συγκεκριμένη ειδικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού το προσωπικό που υπάρχει δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών σε οποιοδήποτε χειρουργείο, από την πιο μικρή επέμβαση μέχρι την πιο πολύπλοκη.

Άφησε δε σαφείς αιχμές κατά συγκεκριμένων «κύκλων» εντός του νοσοκομείου, που σκοπό έχουν να καλλιεργήσουν κλίμα έντασης ανάμεσα στους εργαζόμενους και αποσυντονισμού των λειτουργιών της παροχής των υπηρεσιών υγείας, μέσα και από την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

To trikalaIN με βαθύ το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης των πολιτών, οφείλει να δημοσιοποιεί όλες τις απόψεις, ώστε να επικρατήσει η αλήθεια και μόνο αυτή, προς όφελος κυρίως της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων απέναντι σε όλους τους ασθενείς που το επισκέπτονται και κατ’ επέκταση στους πολίτες του νομού Τρικάλων.