Διευρυμένη συνάντηση των «Ανεξάρτητων» σήμερα στα Τρίκαλα

anexartitoi_ellines_ne

 

 

 

 

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί παρουσία του βουλευτή Λάρισας και υπευθύνου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Θεσσαλίας κ. Χρήστο Ζώη
Σε προεκλογική τροχιά κινούνται οι κατά τόπους Συντονιστικές Επιτροπές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι υποψήφιοι του κόμματος.
Μετά τη σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων του κόμματος την περασμένη εβδομάδα, σε τοπικό επίπεδο αναμένεται νέα συνάντηση αυτή τη φορά διευρυμένη.
Για σήμερα Σάββατο έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή της Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων και των υπολοίπων της Θεσσαλίας, καθώς κι εκείνων των νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
 

Στη σύσκεψη θα προεδρεύσει ο βουλευτής Λάρισας και υπεύθυνος του κόμματος Θεσσαλίας κ. Χρήστος Ζώης, ενώ θα παραβρεθούν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος από τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και της Ηπείρου.
 

 

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» των Τρικάλων στις 6 το απόγευμα.
Στη συνάντηση αναμένεται να αναπτυχτεί διάλογος γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ενώ θα τεθούν προτάσεις για το πώς θα πορευτεί το κόμμα κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.
 

Κυρίαρχος στόχος είναι το περαιτέρω άνοιγμα προς την κοινωνία προκειμένου να γνωστοποιηθούν οι θέσεις και οι προτάσεις του κόμματος στους πολίτες.
Παράλληλα μεταξύ των στόχων συγκαταλέγεται κι εκείνος της γνωριμίας τόσο των μελών των Συντονιστικών Επιτροπών, όσο και των υποψηφίων βουλευτών στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του εκλογικού πλαισίου.
 

Εντωμεταξύ βαδίζοντας προς τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου υποψήφιοι βουλευτές του νομού Τρικάλων και μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος ξεκίνησαν τις περιοδείες τους σε περιοχές της πόλης και της περιφέρειας.
Οι βουλευτές επισκέπτονται πάντα υπό την παρουσία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής είτε μεμονωμένα, είτε κατά μικρή ομάδα περιοχές του νομού, συνεχίζοντας την εκστρατεία του κόμματος και την ανάδειξη των θέσεων ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης.

 

 

.

 

 

.