Διέρρηξε τρία Ι.Χ. και διέφυγε με κλεμμένο ποδήλατο

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και κατασχέθηκε το κλεμμένο ποδήλατο

Με ένα ποδήλατο το οποίο είχε κλέψει προ ημερών κινούνταν στην περιοχή Καρδαμίτσια των Ιωαννίνων ένας 25χρονος Έλληνας και, μόλις έβρισκε σταθμευμένα οχήματα που είχαν κάτι αξίας στο εσωτερικό τους, τα παραβίαζε και το άρπαζε.

Με τον τρόπο αυτόν, διέρρηξε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα μόνο το βράδυ της Τρίτης και έκλεψε από μέσα χρήματα, ένα ράδιο- cd, ένα mp 3, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, τα στοιχεία του νεαρού προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων και συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και κατασχέθηκε το κλεμμένο ποδήλατο, ο κάτοχος του οποίου αναζητείται. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που ενδέχεται ότι είχε διαπράξει.

protothema.gr