Διεργασίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίου το επόμενο διάστημα στα Τρίκαλα για την παράταξη Τσιλιμίγκα

Παρών στις διεργασίες που γίνονται για τις περιφερειακές εκλογές, δηλώνει μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα,  περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Ιακωβάκης:

« Ο κ. Τσιλιμίγκας δεν έχει εκφράσει ακόμα ξεκάθαρα αν θα είναι υποψήφιος και πάλι για Περιφερειάρχης. Είναι παρών όμως στις διεργασίες που γίνονται και είναι καιρό σε εξέλιξη. Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα, περίπου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας.

Σε λίγες μέρες θα γίνει η επίσκεψη στα Τρίκαλα του κ. Τσιλιμίγκα, θα γίνουν επαφές και θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει ο καθένας από μας. Υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορα πρόσωπα, γνωρίζω ότι έχουν εκφραστεί σχετικά. Εγώ θα συμμετέχω στη συζήτηση και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σχήμα που να έχει ένα όραμα για τη Θεσσαλία, με σαφές πρόγραμμα και θέσεις. Απέναντι σε κόμματα που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε δεν είμαστε αφοριστικοί, πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα θετικά, και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μπει σε αυτή τη συζήτηση.»