Διαμαρτυρίες από συναλλασσόμενους για καθυστέρηση και ταλαιπωρία στα ΕΛΤΑ Τρικάλων

Πληθαίνουν καθημερινά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες συμπολιτών, που προστρέχουν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Τρίκαλα για να εξυπηρετηθούν και δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να κυριαρχούν τα νεύρα, η ταλαιπωρία και η ένταση όσων περιμένουν στην ουρά για αρκετή ώρα.

Όπως κατήγγειλαν κάποιοι εξ αυτών στο trikalaIN.gr, η αναμονή στην ουρά πολλές φορές ξεπερνάει και τη μία ώρα, αφού εντός του καταστήματος μόνο ένα γκισέ ή το πολύ δύο λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Η απάντηση που πήραν από τα παράπονα που υπέβαλλαν προς την διεύθυνση του υποκαταστήματος, είναι ότι δύο μόνο υπάλληλοι εξυπηρετούν τους συναλλασσόμενους, εξαιτίας των καλοκαιρινών αδειών που βρίσκονται σε ισχύ, αλλά και του…κορονοϊού, που κρατά κάποιους υπαλλήλους στο σπίτι τους σε καραντίνα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα και όποια δικαιολογία βάσιμη ή αβάσιμη και αν υπάρχει, το κατάστημα θα πρέπει να λειτουργεί εύρυθμα και οι πολίτες δεν χρωστάνε τίποτα να υπόκεινται σε μια απίστευτη ταλαιπωρία και εκνευρισμό.