Διάκριση Λαρισαίου Αρχιτέκτονα σε διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το αρχιτεκτονικό μας γραφείο P9 Arch Studio έχει βραβευτεί με το ADesign Award 2022-Bronze για το υλοποιημένο έργο “Polygon House” στην κατηγορία “Architecture, Building and Structure Design από την International Design Academy, τη μεγάλη κριτική επιτροπή του ADesign Award & Competition που αποτελείται από μέλη του Τύπου με διεθνή επιρροή, καταξιωμένους σχεδιαστές, κορυφαίους ακαδημαϊκούς και εξέχοντες επιχειρηματίες .

Το ADesign Award είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, που απονέμεται κάθε χρόνο στην Ιταλία, διέπει την παγκόσμια κατάταξη σχεδίου και αναγνωρίζει τον καλό σχεδιασμό παγκοσμίως.

Checkout , το βραβευμένο μας σχέδιο “Polygon House” εδώ:

https://competition.adesignaward.com/gooddesign.php?ID=129080

Το P9 Arch Studio ιδρύθηκε το 2019 από τον Αρχιτέκτονα Ιωάννη Παναγιώτου ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και κατασκευής από το 2004. Η ίδρυση του P9 Arch Studio στοχεύει στην καινοτομία του αρχιτεκτονικού έργου και στον σχεδιασμό αιχμής για έργα κάθε κλίμακας .

Το αρχιτεκτονικό γραφείο βραβεύτηκε το 2022 με το διεθνές Bronze ADesign Award, ενώ έχει δημοσιεύσει σε διεθνείς και ελληνικούς ιστοχώρους αρχιτεκτονικής και design. Η κύρια δραστηριότητά του είναι να μελετά και να κατασκευάζει στην Ελλάδα με τα περισσότερα έργα να βρίσκονται στις πόλεις της Θεσσαλίας και στα νησιά των Σποράδων.

Πληροφορίες:

P9 Arch Studio

Architecture – Design

https://p9archstudio.com/

Παύλου Μελά 9,Λάρισα, 41222

Tel. +302410535388, +306947697460

Για το P9 Arch Studio

Ιωάννης Παναγιώτου

Αρχιτέκτονας