Διακοπή ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ    24-8-2020

  1. ΣΤH ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ 

α. Από ώρα 08:00-12:00 Στη Φαρκαδόνα : Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Εθνικής Αντίστασης έως Κονδύλη δεξιά και αριστερά, Ελευθερίου Βενιζέλου και Κολοκοτρώνη δεξιά και αριστερά, Ελευθερίου Βενιζέλου έως Νικ. Πλαστήρα και 25ης Μαρτίου δεξιά και αριστερά.

β. Από ώρα 12:00-14:00 στη Φαρκαδόνα :  Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Ρήγα Φεραίου και έναντι φαρμακείο Σαπουνά αριστερά και δεξιά, Σταμάτη και Μιαούλη αριστερά και δεξιά.

ΤΡΙΤΗ 25-8-2020

  1. ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

α. Από ώρα 10:00-14:00 Στη Φαρκαδόνα: Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Από το κέντρο του χωριού προς Νικ. Πλαστήρα και Μπουμπουλίνας δεξιά και αριστερά, από το κέντρο του χωριού προς Εθν. Αντίστασης δεξιά και αριστερά, από Νικ. Πλαστήρα προς Κανάρη και Ρήγα Φεραίου δεξιά και αριστερά, από Κανάρη προς Νικ. Πλαστήρα και Ελευθερίου Βενιζέλου δεξιά και αριστερά.

  1. ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ

α. Από ώρα 08:00-11:00 Στην Οιχαλία: Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Από Αχιλλέους προς Χρυσοστόμου έως Γραβιάς αριστερά και δεξιά, από Χρυσοστόμου προς Αχιλλέους έως Ζέρβα αριστερά και δεξιά, από Δημοκρατίας έως Γραβιάς δεξιά και αριστερά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-8-2020

     ΣΤΟ ΒΑΛΤΙΝΟ

α.   Από ωρα 08:00-14:00 Στο Βαλτινό: Το χωριό Βαλτινό, οικισμός Μέλιγος καθώς και αρδευτικά αυτών, έως τα όρια Διαλεκτού Φωτάδος.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.