Διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα – Οι περιοχές που θα κοπεί το ρεύμα τις επόμενες μέρες

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 04-09-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 13:00 στα Τρίκαλα το οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Πτολεμαίου, Στεφάνοβικ , Ζάππα , Αθ. Μικρού.

 

  1. ΤΕΤΑΡΤΗ 06/09/2023 Από ώρα 12:00 – 15:00 στο Παλαιομονάστηρο πριν την είσοδο του χωριού αριστερά και δεξιά και τμήμα του χωριού περιμετρικά του Γηπέδου ,Φ/β ,βιοτεχνίες ,βιομηχανίες, βουστάσια, χοιροστάσια.

        Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 11:30 – 12:00 και 14:00 – 14:30 στα χωριά Πύλη ,          Αγ. Βησσαρίωνα έως Στουρναραίικα και έως Δροσοχώρι . Φ/β ,βιοτεχνίες ,βιομηχανίες,  βουστάσια, χοιροστάσια.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.