Διακοπές ρεύματος Κυριακή και Δευτέρα στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ   25-07-2021

  1. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Από ώρα 08:00-12:00  στους καταναλωτές που βρίσκονται αριστερά του Εθνικού δρόμου Τρικάλων- Λάρισας από κολυμβητήριο μέχρι  ΒΙΟΣΕΡ, στο ΒΑ τμήμα του Μεγαλοχωρίου  και στις συνοικίες Αλώνια Μπάρας και Αγίας Τριάδος,   στους συνοικισμούς και στα χωριά : Σωτήρα, Περδικοράχη, Χαϊδεμένη, Ράξα, Αρδάνι, Ρίζωμα, Πλάτανο και στους καταναλωτές που βρίσκονται δεξιά της Εθνικής Οδού Λάρισας – Ιωαννίνων από κόμβο Λεπτοκαρυάς μέχρι Βασιλική  και στους συνοικισμούς : Τρίκκη, Λεπτοκαρυά

ΔΕΥΤΕΡΑ 26-07-2021

  1. Από ώρα 08:00-15:00 τμήμα του χωριού Βαλτινό, το Μέλιγος, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών και τα αρδευτικά Φ/Β Φωτάδος προς το Βαλτινό.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.