Διαδοχικές επαφές και σημαντικές δραστηριότητες Παπαστεργίου στην Αθήνα το επόμενο διήμερο

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, έχοντας γεμάτο πρόγραμμα και στην ατζέντα σημαντικές συναντήσεις, αλλά και ομιλίες και συνεδριάσεις.

Έτσι και αλλιώς μετά και την εκλογή του στην Προεδρία της ΚΕΔΕ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου μοιράζει συνεχώς τον χρόνο του μεταξύ Τρικάλων και Αθήνας, αφού και στις δύο πόλεις τον περιμένουν διάφορες υποχρεώσεις, που απορρέουν από τις θέσεις ευθύνης που κατέχει.

Το πρωί στις 10 ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα βρίσκεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες για σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα, όπως αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπου πλέον οι δήμοι σε συνεργασία με το Υπουργείο και τους Φορείς Διαχείρισης, αποκτούν σημαντικό ρόλοστην αναζήτηση άμεσων, βέλτιστων και συγκεκριμένων λύσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ακολούθως ο Δημήτρης Παπαστεργίου θα βρεθεί  στη Βουλή μιλώντας για το νομοσχέδιο, ενώ λίγο αργότερα θα παρουσιάσει μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο την πλατφόρμα των τετραγωνικών.

Την Τετάρτη είναι επίσης προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, στην οποία θα προεδρεύσει ο Δημήτρης Παπαστεργίου, με σημαντικά θέματα για την αυτοδιοίκηση στο προσκήνιο.

Η επιστροφή του στα Τρίκαλα λίγο μετά τα μισά της εβδομάδας, σηματοδοτεί και πάλι την ενασχόληση του στη δύσκολη μάχη της καθημερινότητας, που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει.