Δέσμευση νίκης από την ομάδα του Δ. Παπαστεργίου

foto188899

Συναντήθηκαν τα μέλη του συνδυασμού ενόψει της κρίσιμης μάχης της Κυριακής

Σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ομάδα του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημ. Παπαστεργίου.
Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα μετά και το σαφές μήνυμα νίκης που έστειλαν οι δημότες κατά τις εκλογές της 18ης Μαίου 2014.

Ο Δημ. Παπαστεργίου αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που κάνανε, ζήτησε να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους αφού «κερδήθηκε το πρώτο ημίχρονο αλλά όχι ακόμη ο αγώνας» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Οι δημότες έδειξαν με τον πιο απερίφραστο τρόπο ότι αποδοκιμάσανε τη Δημοτική αρχή για την απραξία της και έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι οι προεκλογικοί διορισμοί, τα ασφαλτικά της τελευταίας εβδομάδας και όλα τα άλλα προεκλογικά τρικ δεν πείθουν πλέον κανένα! Ανήκουν σε άλλες εποχές, είναι παλαιοκομματικές μέθοδοι που δεν πιάνουν πια!

Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που θέλουν πάση θυσία να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία αλλά πλέον το παιχνίδι έχει χαθεί. Δυστυχώς αυτοί είναι και μόνον έτσι ξέρουν να φέρονται.
«Είμαστε το νέο και είναι το παλιό» σημείωσε ο Δημ. Παπαστεργίου. «Δεν ξέρω την ώρα αυτή τίποτε για τη σταυροδοσία και δε με νοιάζει κιόλας. Για εμένα είστε όλοι νικητές και η πόρτα μου θα παραμείνει ανοιχτή για όλους σας» συμπλήρωσε. Και συνέχισε : «Η πόλη και τα χωριά ζητάνε άμεσα επανεκκίνηση. Η πόλη και τα χωριά μας χρειάζονται ενωμένους και έτσι θα παραμείνουμε».

«Πάμε δυνατά, πάμε μπροστά και η νίκη έρχεται, αρκεί όλοι μας να τρέξουμε και πάλι και να μεταδώσουμε το μήνυμα της νίκης πόρτα-πόρτα» σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου στο τέλος της ομιλίας του.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις αλλά και διάφορες ερωτήσεις υποψήφιων συμβούλων, σχετικά, τόσο με την τακτική που θα πρέπει ο συνδυασμός να ακολουθήσει μέχρι την επόμενη Κυριακή, αλλά και με δυσχέρειες που παρουσιάστηκαν κατά την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε και οι οποίες θα πρέπει άμεσα να ληφθούν υπόψη από τα στελέχη του συνδυασμού.

.