Δεν υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για τον Ε65

blaxogiannis vo 134

Απάντηση ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ σε ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, για τον Ε-65

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλαδος Ε-65»

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «επί δεκαετία αγωνίζομαι για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατήσω προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτων για τη δημιουργία εντυπώσεων….»

Γραπτή απάντηση έδωσε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε ερώτηση του βουλευτή Ηλία Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ και άλλων εννέα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο συντοπίτης Μιχάλης Ταμήλος.

Στην απάντηση του, ο κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ παραδέχεται ότι “λόγω των εξαιρετικά περιορισμένων διαθεσίμων πόρων, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ στον κατάλογο των Μεγάλων Εργων του Προγράμματος, το βόρειο τμημα του Ε-65, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -ΓΡΕΒΕΝΑ, που υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για οριστική έγκριση, την 15η Δεκεμβρίου 2014, και αναμένεται έντος του τρέχοντος έτους η έγκριση του……

Ο Υπουργός Υποδομών παραδέχεται ότι υποβληθηκε σχετικό αίτημα για χρηματοδότηση του βόρειου τμήματος Καλαμπάκα – Γρεβενά, απο το πακέτο JUNCKER, (το οποίο έχει υπερκάλυψη 400%), κάτι για το οποίο γραπτώς και δημόσια είχε ήδη δεσμευθεί, πριν απο αρκετό διάστημα…..

Αυτά προς ενημέρωση των πολιτών και ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗ της ακρίβειας των πραγμάτων, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλαδος Ε-65….

Ο κ. Βλαχογιαννης, που επί δεκαετία αγωνίζεται για την δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτων για τη δημιουργία εντυπώσεων….

.