Δεν πρόκειται να χαθεί στον…αιφνιδιασμό ο Χάϊδος

Ησυχία δεν έχει το τελευταίο διάστημα ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάϊδος. Γιατί πέρα από τα καθήκοντα που απορρέουν από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου της αντιπολίτευσης που κατέχει, ιδιαίτερο βάρος έχει ρίξει και στα τεκταινόμενα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αφού έντονες φήμες τον θέλουν στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, να καταλαμβάνει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχοντας ως ορμητήριο το φαρμακείο που διατηρεί στην οδό Ασκληπιού, οργανώνει με προσεκτικά βήματα τα επόμενα του σχέδια και βέβαια τις επαφές του με πολίτες και φορείς του νομού, με άκρα μυστικότητα και μεγάλη προσοχή, λόγω και των ειδικών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν. Τον είδαμε όλοι στο πλευρό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όταν επισκέφθηκε πριν από λίγο καιρό τους σεισμοπαθείς σε περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας και στο Δαμάσι, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στους πολιτικούς κύκλους.

Αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον Γιάννη Χάϊδο, όχι απλά η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, αλλά εν πολλοίς και η εκλογή του στο επόμενο κοινοβούλιο.

Μπορεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εφόσον τα πράγματα πάνε καλά με την πανδημία, να προκηρύξει ξαφνικά πρόωρες εκλογές εντός της χρονιάς για να αιφνιδιάσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, είναι όμως βέβαιο πως ο Χάϊδος δεν αιφνιδιάζεται, γιατί είναι έτοιμος από καιρό!