Δεν πρέπει να φύγει με αναστολή κανένας υγειονομικός

Υποχρεωτικότητα, αναστολή.

Η αυριανή μέρα θα είναι από τις χειρότερες μέρες στον υγειονομικό κόσμο. Είναι αδιανόητο αυτό που ζούμε στο χώρο της υγείας. Συνάδελφοι που εργάστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στην πρώτη γραμμή ,αδιαμαρτύρητα χωρίς να “την κάνουν”, βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με αναστολή εργασίας και αβέβαιο μέλλον.

Δεν είναι ηθικό απέναντι στους Ήρωες! δεν πρέπει να φύγει κανένας υγειονομικός. Είναι οι συνάδελφοι που 2 χρόνια τώρα περάσανε δύσκολα με γνώμονα να προσφέρουν, να σώσουν ζωές και το πέτυχαν! Ξαφνικά Τιμωρούνται ! Ξαφνικά δεν ανήκουν στον υγειονομικό κόσμο.

Ποιος νοιάστηκε για τους υγειονομικούς σε σχέση με την καθημερινότητά τους, την ψυχική τους κούραση, τον αγώνα της βάρδιας που έδωσαν και δίνουν… Ποιος νοιάστηκε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σε σχέση με την υγεία τους. Κάνεις

! Πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να συνεχιστεί ως κοινωνικό αγαθό … Όχι ως τιμωρία! Ιδιαίτερα σε ανθρώπους που πάλεψαν και παλεύουν μ αυτόν. ΝΑΙ στον εμβολιασμό! ΟΧΙ στην εκδίωξη υγειονομικών! ΟΧΙ στον Διχασμό! Η Δημόσια υγεία ..μας χρειάζεται όλους για να μην απειληθεί..

Κόσυβα Σταυρούλα Εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ ΓΝΤ

Γκαγκαμάνου Αθανασία Εκπρόσωπος εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΓΝΤ