Δεν έλειψε ούτε απ’ αυτή την αιμοδοσία ο αεικίνητος Κώστας Θανασάκης

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για την εθελοντική προσφορά του γνωστού Τρικαλινού λαχειοπώλη Κώστα Θανασάκη, σε πληθώρα δραστηριοτήτων στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων και δεν θα βαρεθούμε να γράφουμε γι’ αυτόν, αφού συνεχίζει να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.

Τελευταία του εθελοντική ενέργεια η προσφορά αίματος από τον ίδιο, στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

Ο αγαπητός Κώστας, ως εθελοντής αιμοδότης και καλός χριστιανός που είναι, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρόν για άλλη μια φορά. Και πάντα όταν και όπου χρειαστεί ανάγκη, είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Κώστας Θανασάκης εκτός από βιοπαλαιστής-λαχειοπώλης, που «αλωνίζει» στην κυριολεξία μεγάλο μέρος του νομού, πουλώντας τα λαχεία του, είναι πρώτα απ’ όλα ένας άριστος οικογενειάρχης, εθελοντής αιμοδότης, χειμερινός κολυμβητής, μαραθωνοδρόμος και επίτροπος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Πυργετό, όπου είναι το «δεξί χέρι» του εφημέριου της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Χαντζιάρα.

Αξίζουν πραγματικά τέτοιοι άνθρωποι στην κίβδηλη εποχή μας!