Δεκτός με ενθουσιασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Τρίκαλα (φωτορεπορτάζ)

Στην πόλη των Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12.30 μ.μ. ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά από μια σύντομη επίσκεψη και ξενάγηση στο ControllRoom του Δημαρχείου Τρικάλων από τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, περπάτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, συνοδευόμενος από δεκάδες τοπικά στελέχη του κόμματος και πάρα πολύ κόσμο.

Κατά την διάρκεια του περιπάτου στην Ασκληπιού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από όλες τις καφετέριες και χαιρετούσε διαρκώς κόσμο, ο οποίος τον υποδέχονταν πολύ θερμά και με μεγάλο ενθουσιασμό.]

Πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει το περπάτημα του για να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με δεκάδες Τρικαλινούς πολίτες που ήθελαν να τον χαιρετήσουν, να μιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Μητσοτάκης διέσχισε χαρούμενος όλη την  Ασκληπιού (χρειάστηκε αρκετή ώρα για να το κάνει αφού κάθε λίγο τον σταματούσε ο κόσμος) και στην συνέχεια από το ύψος της κεντρικής γέφυρας, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση το μουσείο Τσιτσάνη, όπου είχε συνάντηση με γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας.