Δεκέμβριος γεμάτος όμορφες δράσεις από την TDA!

Δεκέμβριος, ένας μήνας εορταστικός και για την πόλης μας πολύ χορευτικός! Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων έφερε γιορτινό κλίμα στην πόλη με κάθε δυνατό τρόπο καθώς όλους αυτούς τους μήνες η προσπάθεια της για τα καλύτερα ήταν αναγνωρίσιμη  σε όλους!

Πιο αναλυτικά, Αρχές Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων εξετάσεις Latin χορών American style όπου για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων μια σχολή γίνεται εξεταστικό κέντρο. Με μεγάλη επιτυχία πέρασαν στις εξετάσεις οι δυο μαθήτριες της Γιούλιας Πεταράκη, Βενέτη Ευαγγελία και Λαχάνου Βανέσα Καθώς με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων φαίνεται πραγματικά ότι ο χορός στην TDA μπορεί να διακριθεί και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πάρτι ‘cu on the dancefloor’ ακολούθησε στις 13 Δεκεμβρίου στο φιλόξενο χώρο του Εt Toi ο όποιος γέμισε από τους φανατικούς θαμώνες της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων αλλά και από κόσμο που ήθελε να περάσει μια διαφορετική βραδιά!

Στις 16 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί όλος ο πεζόδρομος της Ασκληπιού χόρευε στους ρυθμούς της TDA ! Η συνεργασία της Ακαδημίας χορού Τρικάλων με το Δήμο Τρικάλων ξεσήκωσε όλους τους περαστικούς οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν τα χορευτικά δρώμενα που γινόταν σε διάφορα σημεία στον πεζόδρομο . Η Ακαδημία χορού Τρικάλων είναι πάντα στη διάθεση του δήμου για οποιαδήποτε πρόταση που μπορεί να συνεισφέρει. Την ίδια ημέρα ένα ακόμα πολύ όμορφο γιορτινό show μας παρουσίασε η σχολή χορού αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Τρικάλων ΕΥΑΘΛΟΙ στο Μύλο των Ξωτικών. Περιττό να πούμε πως το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό και όλοι οι επισκέπτες του μύλου θαύμασαν τους χορευτές- αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στο show.

Και οι δράσεις της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων δεν σταματούν εδώ. Στις 23 Δεκεμβρίου  12.00 το μεσημέρι  χορευτές της TDA θα παρευρεθούν στο πάρτι που κάνει ο εμπορικός σύλλογος του Δήμου Τρικάλων στην κεντρική πλατεία.

Και φυσικά το μεγάλο χριστουγεννιάτικο show της σχολής την ίδια μέρα έρχεται να μας συναρπάσει! Συγκεκριμένα στις 18.00 το απόγευμα της 23ης  Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου με ελεύθερη είσοδο ένα φαντασμαγορικό show σε χριστουγεννιάτικες νότες με πολύ χορό αλλά και τραγούδι! ‘ψάχνοντας τη νεράιδα των Χριστουγέννων’ ο τίτλος της παράστασης της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία με πολύ χιούμορ και όλους τους αγαπημένους μας  ήρωες  των Χριστουγέννων πάνω στη σκηνή!  Πάνω από 250 χορευτές όλων των ηλικιών ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες θα μας μεταφέρουν σε ένα μαγικό κόσμο απόγευμα του Σαββάτου. Συμμετέχουν και οι cheerleaders του αθλητικού συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι.

Αξίζει να αναφέρουμε όλους όσους συνεισφέρουν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η υπέροχη παράσταση.

Γιούλια Πεταράκη( υπεύθυνη χορογραφιών Latin Tango show dance)

Κοσμάς Καφφές (υπεύθυνος χορογραφιών parkour)

Μάγδα Μπέττα (υπέυθυνη χορογραφιών Hip- Hop)

Μίκα Παυλάκη (υπεύεθυνη χορογραφιών oriental)

Γιώργος Παντέλης (υπέυθυνος χορογραφιών break dance )

Μάγδα Σαμαρά (υπέυθυνη oriental Dancehall)

Βάλια Μπρίση (υπεύθυνη δημιουργικού χορού)

Άντζελα Πηλίγκου(υπεύθυνη σύγχρονου χορού)

Χριστίνα Μπαλλά (Υπεύθυνη μουσικοκινητικής αγωγής)

Γρηγόρης Σάκκης (Υπεύθυνος Tango)

Φυλλάδια και αφίσες:Δάφνη Ψαρρά

montaz video : Suerto Rico (Σπύρος Σάκκης)

Σενάριο: Γιούλια Πεταράκη

Επιμέλεια κειμένων : Γιούλια Πεταράκη Αρετή Γάτσιου

Σκηνοθεσία και επιμέλεια της εκδήλωσης Γιούλια Πεταράκη Σταύρος Σούλιος.

Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης  η βιομηχανία γάλακτος Κίσσας