Δε δέχτηκαν να προπονηθούν οι παίκτες,έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στον Α.Ο.Τ

b505

Απίστευτες καταστάσεις βίωσε το απόγευμα ο πολύπαθος Α.Ο.Τρίκαλα, καθώς στο γήπεδο της Μπαλκούρας συνέβησαν γεγονότα που κάθε άλλο, παρά τιμούν την ιστορία και τη δυναμική του συλλόγου

Στις 6μ.μ. ήταν προγραμματισμένη προπόνηση των “κυανέρυθρων”. Λίγο νωρίτερα, κατέφτασε στο γήπεδο αντιπροσωπεία των Σακαφλιάδων.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, περίμεναν την έλευση του Χάρη Κουτσούρη. Ο μεγαλομέτοχος, έφτασε στην Μπαλκούρα παρέα με το στενό συνεργάτη του Γιάννη Τζώρτζη και μπήκε στα αποδυτήρια, όπου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Λίγο αργότερα, βγήκε άπραγος, καθώς οι παίκτες φαινεται πως είχαν πάρει την απόφασή τους να μην προπονηθούν.

Ο Κερκυραίος παραγοντας, είχε στη συνέχεια συζήτηση με τους οργανωμένους, απαντώντας σε αρκετά ερωτήματα που του έθεσαν και διαβεβαιώνοντας τους , ότι τα πράγματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρουν το δρόμο τους και καταλογίζοντας ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Α.Ο.Τ.

Παράλληλα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε συνάντηση με το Βαγγέλη Πλεξίδα, υποστηρίζοντας ότι δεν υφίσταται θέμα συνεργασίας μαζί του.

Την ίδια ώρα, ο Περικλης Αμανατίδης, προσπαθούσε να μεταπείσει τους παίκτες, να βγουν να προπονηθούν δίχως όμως κανένα αποτέλεσμα και έτσι η εκγύμναση δεν πραγματοποιήθηκε.

Το αυριανό φιλικό με την Α.Ε.Φ αναβλήθηκε και πλέον η κατάσταση στην ομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμα και τα επόμενα 24ωρα θεωρείται βέβαιο ότι θα έχουμε εξελίξεις.

.trikalascore.gr