Δάσκαλος έσφαξε τα παιδιά και την σύζυγό του γιατί δεν άντεξε την ντροπή

Σοκαριστηκά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Ιρλανδία για την άγρια δολοφονία μιας οικογένειας. 

Ένας δάσκαλος έσφαξε τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά και στη συνέχει αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχαν πιάσει στο σχολείo όπου εργαζόταν να παρακολοθυθεί πορνό.

Ο Alan Hawe, όπως είναι το όνομα του δράστη και αυτόχειρα, σκότωσε τον γιό του, Liam, 13 ετών, τον Niall, 11 ετών, και τον μικρότερο, Ryan, 6 ετών, κόβοντάς τους το λαιμό στο σπίτι τους στο Co Cavan . Στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγό του, Clodagh, 39 ετών με ένα τσεκούρι και αυτοκτόνησε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος φοβόταν για τις συνέπειες που θα είχε η είδηση του ότι τον έπιασαν να βλέπει πορνό στο σχολείο όπου δούλευε ως αναπληρωτής διευθυντής, σύμφωνα με την Irish Sun.

Είχε μακροχρόνιο εθισμό στο πορνό, κάτι που του είχε δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις του με την γυναίκα του.

Μάλιστα είχε επισκεφθεί και ψυχίατρο πριν το έγκλημα στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί: «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας. Αν γνώριζαν…»

Μετά το άγριο φονικό είχε αφήσει ένα σημείωμα, όπου ανέφερε ότι λυπάται για αυτό που έκανε. «Λυπάμαι για το πώς τους σκότωσα όλους… λυπάμαι για τη βιαιότητα, αλλά δεν είχα άλλο τρόπο», έγραψε.

eleftherostypos.gr