Δασκαλάκης μετά την ανακρίτρια: Αδιάσειστα τα στοιχεία σε βάρος της Ρούλας – “Στυγνή δολοφονία”, λέει ο δικηγόρος του

Εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, πέρασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο πατέρας της 9χρονης προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι: “Η Ρούλα ήταν υποδειγμα μητέρας, δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια, καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές και τα αποτελέσματα της έρευνας”.

“Μεχρι τωρα ξέραμε ότι ήταν παθολογικά τα αίτια θανάτου των παιδιών, δεν είχαμε την παραμικρή υποψία για εγκληματική ενέργεια και τόσα χρονια κυνηγάγαμε ειδικά για τη Μαλένα να πάρουμε μια απάντηση για τον θάνατό της”, πρόσθεσε εν συνεχεία ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ τόνισε πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

“Υπάρχουν στοιχεία των Αρχών που αποδεικνύουν πως δεν ισχύουν αυτές οι καταγγελίες για κακοποίηση, ενώ άλλη μια φορά είχε πάει το παιδί με κάποιες μελανιές στο Καραμανδάνειο, που δεν ήταν…“, είπε, χωρίς να ολοκληρώσει την πρότασή του.

“Δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η αίτηση διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά”, σημείωσε ο ίδιος ερωτώμενος από δημοσιογράφους εάν κατάθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σε ρώτηση για το εάν έχει επικοινωνήσει όλες αυτές τις ημέρες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι: “Μιλήσαμε με τη Ρούλα την πρώτη ημέρα που ήταν στη ΓΑΔΑ, τις υπόλοιπες δεν απάντησα. Τα στοιχεία εις βάρος της είναι πολλά και αδιάσειστα“.

Τέλος, σημειώσε ότι “είμαστε ευχαριστημένοι που οι αρχές ερευνούν το θέμα της σπιτονοικοκυράς για να φανεί η αλήθεια”.

Δικηγόρος Δασκαλάκη: Πρόκειται για στυγνή δολοφονία

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 30χρονου, Δημήτρης Καράμπελας, είπε αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας πως πρόκειται για μία στυγνή δολοφονία σε απόλυτη ψυχική ηρεμία και με μεθοδικότητα. Είχε προηγουμένως κάνει πέντα απόπειρες δολοφονίας”.

“Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι εγκληματική ενέργεια με δράστιδα την Ρούλα Πισπιρίγκου. Υποστηρίζει αυτή την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του. Η έρευνα για την Μαλένα και την Ιριδα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου περιμένει τα αποτελέσματα και αυτών των ερευνών για να μάθει αν αυτό που πιστεύει μέχρι τώρα ότι πέθαναν από παθολογικά αίτια δεν ισχύει”, πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι, μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

thetoc.gr