ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το όψιμο ενδιαφέρον των διαφόρων ομάδων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Αδυνατούμε να εξηγήσουμε το πώς συνταξιούχοι, νοσοκόμοι με «ειδικότητα» αλλά και άλλων ειδικοτήτων υπάλληλοι, έχουν την επιστημονική κατάρτιση να έρχονται σε αντίθεση με τα θεσμοθετημένα όργανα του Νοσοκομείου ( Επιστημονικό συμβούλιο – Δ/ντή ιατρικής Υπηρεσίας – ΔιεύθυνσηΝοσηλευτικής υπηρεσίας – Επιτροπή ενδονοσοκομειακώνλοιμώξεων) σε ότι αφορά τη λειτουργία του χώρου Covid-19.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, ας ανατρέξουν στο πρόσφατο παρελθόν και ας αναζητήσουν τα πραγματικά αίτια. Αλήθεια γιατί δεν αναφέρονται στην ακύρωση του διορισμού του μοναδικού γαστρεντερολόγου, που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο μας; Μήπως επειδή το Δικαστήριο ακύρωσε τον διορισμό μετά τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου επιλογής;

Σε ότι αφορά τις παρατάσεις των συμβάσεων, κάποιοι το χρησιμοποίησαν προεκλογικά παίζοντας με τους συναδέλφους, γνωρίζουν ότι αυτό αποφασίζεται κεντρικά, αλλά δε δίστασαν να καπηλευθούν την αγωνία των εργαζομένων.

Σε ότι αφορά τις κλίνες ΜΕΘ της δωρεάς, αυτές θα αυξήσουν τον αριθμό  από οκτώ (8) που λειτουργούν σε 12 και οι υπόλοιπες θα διατεθούν για διασωληνωμένα ύποπτα περιστατικά Covid-19.

Το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΠ τι το ανακινούν; Γνωρίζουν άραγε των μεθοδεύσεων για τον διορισμό των γιατρών; Τώρα τους έπιασε ο πόνος;

Οι εξετάσεις στο προσωπικό γίνονται κανονικά.Σε ότι δε αφορά την προμήθεια αντιδραστηρίων για COVID-19 έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Ας πρόσεχαν. Επάρκεια υλικού υπάρχει και χρησιμοποιείται ορθολογικά.

Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να συνεχίσει απερίσπαστη στο έργο της για την ομαλή λειτουργία του.

Καλούμε τη Διοίκηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω στη δίκαιη αντιμετώπιση των συναδέλφων και να πάψει να χαϊδεύει τους επαγγελματίες συνδικαλιστές.

Καλούμε τη Διοίκηση επιτέλους να ζητήσει από ορκωτό λογιστή τη διενέργεια ελέγχων για το πώς διατέθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από δωρεές.

Σε περιόδους κρίσεων και πανδημίας αποδεικνύουν οι διάφορες ομάδες πόσο κατώτεροιτων περιστάσεων είναι.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Με τιμή

ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.