ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων: «Έχουν γνώση οι Φύλακες»

Η ΔΑΚΕ του ΓΝΤ δε συνηθίζει να απαντάσε “ομαδούλες” που απαρτίζονται από κομματικά ορφανά. Κάνοντας μια εξαίρεση προς την ΟΜ του ΓΝΤ, με κύριο σκοπό τηνενημέρωση των συναδέλφων αλλά και των πολιτών του Νομού Τρικάλων λέμε τα εξής:

  • Αναθέσεις προϊσταμένωνέγιναν και θα γίνουν σε κενές θέσεις ή σε θέσεις που κενώνονταικαι σε τμήματα που υφίστανται. Όχι σε τμήματα χωρίς προσωπικό και ασθενείς ούτε σε τμήματα που δεν υφίστανται στον οργανισμό, όπως γινόταν επί προηγούμενης διοικήσεως. Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στεκόμαστε πάντα κριτικά και διεκδικητικά στην εκάστοτε εργοδοσία. Δεν συναγελαζόμαστε,δεν ταυτιζόμαστε ούτε συνδιοικούμε με αυτή, ίδιον γνώρισμα του πρόσφατου παρελθόντος.
  • Είχατε αναγάγει σε επιστήμη τη δολοφονία χαρακτήρων, τον εκφοβισμό και το bulling και είχατε καταφέρει το Νοσοκομείο μας να σχολιάζεται με αρνητικούς χαρακτηρισμούς στην κοινωνία των Τρίκαλων.
  • Στηρίζουμε τη διοίκηση Γρηγορίου γιατί έως τώρα δίνει λύσεις αξιοκρατικές, συναινετικές και αποτελεσματικές, όπως φάνηκε στη διαχείριση της πανδημίας.

Τέλος συνάδελφοι σταματήστε την άνευ αντικειμένου σπέκουλα επειδή απομακρυνθήκατε από την εξουσία. Αρκεστείτε στα καθήκοντα σας και στις διεκδικήσεις που σκοπό έχουν τη συνέχιση της καλής πορείας του Νοσοκομείου μας με σκοπό το όφελος των πολιτών.

Κουραστήκατε και κουράσατε με τη συνεχή, άνευ αντικειμένου γκρίνια. Σταματήστε γιατί ελάχιστα απέχετε από το γίνετε γραφικοί.

 

Με τιμή

ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.