Χρυσοί Πανελληνιονίκες Δρόσος και Καϊκης

100 0965

Το τριήμερο 10 -11- 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τις κατηγορίες Παμπαίδων ΑΒ και Παγκορασίδων ΑΒ.
Συνολικά το παρών έδωσαν 126 σύλλογοι και 826 αθλητές-τριες οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο το «Αντώνιος Πεπανός» της Πάτρας.

Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από την Α.Ε.Τ. με 10 αθλητές-τριες οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις συγκεντρώνοντας 6 μετάλλια (3 Χρυσά – 1 Αργυρό – 2 Χάλκινα)

Αναλυτικά ο Δρόσος Νικόλαος κατέκτησε δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο κάνοντας ταυτόχρονα μεγάλους χρόνους. Ειδικά ο χρόνος του στα 50m Ελεύθερο με 24:96 αποτελεί τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην κατηγορία των Παμπαίδων Α για την ιστορία των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Ο Καΐκης Μάριος κατέκτησε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια με νέα ατομικά ρεκόρ σε μία κατηγορία των Παμπαίδων Β με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό.
Η 14χρονή Κυριάκου Στεφανία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη αφού μπήκε ως 8η – από τα προκριματικά – αλλά στον τελικό κατέκτησε την 4η θέση χάνοντας το μετάλλιο για ένα χιλιοστό. Το 28:64 όμως είναι ένας χρόνος που της δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα OPEN Γυναικών.

20150619 144303 1

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Β αγωνίστηκε η Παπαϊωάννου Βασιλική η οποία μπήκε σε δύο τελικούς κατακτώντας την 4η θέση στα 50m Πρόσθιο και την 6η θέση στα 100m Πρόσθιο.
Η Γεροβάϊου Έλενα κατέκτησε την 8η θέση στα 50m Πεταλούδα μαζί με μία αθλήτρια της Πάτρας. Μετά το τέλος των προκριματικών δόθηκε αγώνας μπαράζ για την 8η θέση του τελικού όπου η Έλενα αν και έκανε νέο ατομικό ρεκόρ έμεινε για λίγα χιλιοστά εκτός τελικού.
Τέλος εξαιρετικές κούρσες έκαναν και οι : Κανάτα Ιφιγένεια, Σπανού Αριστέα, Κουτσάγιας Ευγένιος, Καράς Αλέξανδρος, Πέττας Θεόδωρος.

Την ομάδα στην Πάτρα συνόδευσαν οι προπονητές της ομάδας Καραΐσκος Γιώργος και Βάνα Κλωτσοτήρα – Καΐκη, καθώς και οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι έζησαν στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας.

Το τριήμερο 17-18-19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων – Νεανίδων – Παίδων – Εφήβων. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές-τριες Σπανού Βένια, Ακρίβου Χρυσηλία και Καΐκη Βαγγέλη, που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Σύλλογος εύχεται καλή δύναμη και καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχαριστεί τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους γονείς και τους προπονητές της ομάδας για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε για μία ακόμα χρονιά.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη 6937405710 και Γιώργος Καραΐσκος 6977247046

100 0973

.