Χρυσή Αυγή Τρικάλων: Η προδοσία ολοκληρώνεται

Κυρώνεται σήμερα στην Βουλή (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), η κατάπτυστη «Συμφωνία των Πρεσπών».
Μια συμφωνία που ξεπουλά αιώνες Ελληνικής Ιστορίας, και που ανοίγει την πόρτα στις επεκτατικές βλέψεις των Σκοπιανών και των συμμάχων τους. Τι και αν η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού και του Έθνους μας διαφωνεί με αυτό το ανοσιούργημα.
Τι και αν οι πλατείες και οι δρόμοι της χώρας γέμισαν από εκατομμύρια συμπολιτών μας που διαμαρτύρονταν. Τι και αν διπλωμάτες, στρατιωτικοί, και πολιτικοί αναλυτές έχουν γράψει και προειδοποιούν για το τι σημαίνει αυτή η συμφωνία, και τι κινδύνους δημιουργεί. Η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ,η  αγαπημένη αριστερά της Ε.Ε και των ΗΠΑ δεν ακούει τίποτε.
Έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα την αναλγησία και τον Εθνομηδενισμό. Αναμενόμενο για εμάς. Αυτή ήταν πάντα η αριστερά( ναι, αυτή η αριστερά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει πως «σέβεται και τιμά τους αγώνες της»). Δεν θα αλλάξει τώρα.

Από κοντά και η ΝΔ, που αρχικά στήριξε τις διαπραγματεύσεις, αλλά όταν είδε τον λαϊκό ξεσηκωμό έκανε μια πολύ όμορφη κωλοτούμπα και έγινε «μακεδονομάχος» και αυτή. Ας μας πει η ΝΔ αν δέχεται το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων. Γιατί ποτέ δεν το ξεκαθάρισε. Και η υποκρισία της δεν έχει τέλος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να αποτρέψει αυτή την συμφωνία εντός του Κοινοβουλίου. Ζήτησε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για την αντισυνταγματικότητα της συμφωνίας. Εισέπραξε την άρνηση σύσσωμου του «δημοκρατικού τόξου», με προεξάρχοντα τον Δένδια, της ΝΔ,που το μόνο που είχε να πει, σε μια κοινοβουλευτική πρόταση, που μπορούσε να «στριμώξει» την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της, ήταν ότι είμαστε…φασίστες, δεχόμενος (δικαίως) τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ που είδε την ΝΔ να τον ξελασπώνει, και φυσικά η ΝΔ δεν ένοιωσε καμιά ντροπή (ποιος την έχασε άλλωστε για να την βρει) που την χειροκροτούσαν αυτοί που ξεπουλούν την Μακεδονία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρότεινε την παραίτηση όλων των βουλευτών (και των επιλαχόντων) των κομμάτων της αντιπολίτευσης,έτσι ώστε  να μην μπορεί να συγκροτηθεί σε σώμα η Βουλή, αφού ο κανονισμός της Βουλής ορίζει πως, η Βουλή λειτουργεί από 200 το λιγότερο, έως 300 το περισσότερο βουλευτές, και έτσι και η συμφωνία να μπλοκαριστεί,και να πάμε σε εκλογές. Και εκεί εισέπραξε την άρνηση. Με νομικίστικα τερτίπια, αοριστολογίες,και τα συνήθη περί «λαϊκισμού», η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνήθηκαν ακόμη μια πρόταση που θα μπορούσε να σώσει την Μακεδονία.

Ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έστειλε επιστολή, σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και δήλωσε πως, αυτή η συμφωνία δεν έχει καμιά αξία για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και πως όταν γίνει κυβέρνηση των Εθνικιστών στην Ελλάδα, αυτή η συμφωνία θα καταργηθεί άμεσα. Κανείς άλλος Αρχηγός δεν έκανε παρόμοια δήλωση, και ούτε πρόκειται να κάνει, και ειδικά ο Μητσοτάκης.

Όσο για τον Καμμένο που «έριξε» την κυβέρνηση «δανείζοντας της» όμως δυο-τρεις βουλευτές του, για να κάνει την δουλειά της, λίγο αργά «ξύπνησε». Το καλοκαίρι που μπορούσε να τους ρίξει, που ήταν άλλοι οι συσχετισμοί, δεν έκανε τίποτε.Προφανώς είχε να δοκιμάσει τις καινούργιες του στολές και δεν προλάβαινε.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι στους δρόμους όπως και ήταν πάντοτε, θα προσφύγει νομικά εναντίον αυτής της «συμφωνίας», και καταγγέλλει την συμπαιγνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί τον Λαό μας να αντιληφθεί το μέγεθος της υποκρισίας και της προδοσίας που παίχτηκε από όλους σε βάρος του, και τον προσκαλεί να τους γυρίσει την πλάτη με αηδία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνισμού.

Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ