Χρυσή Αυγή Τρικάλων – Μια απάντηση στο ΠΑΜΕ …εκπαιδευτικών(;)

xrysh aygh trikala

Διαβάσαμε στον τοπικό τύπο μια ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών που αναφέρονταν στο έπος του 1940,και είχε μια εκτενή αναφορά στο Κίνημά μας. Δεν θα σταθούμε στο πόσο ανιστόρητο είναι το όλο κείμενο ιδιαίτερα όταν γράφεται ότι: “Με ευθύνη του καθεστώτος Μεταξά ο στρατός βρέθηκε απροετοίμαστος με τεράστιες ελλείψεις σε πολεμοφόδια, πολεμικά μέσα απαρχαιωμένα,χωρίς οχυρωματικά έργα,μπροστά στην εισβολή των κατακτητών”. Προφανώς οι εκπαιδευτικοί (;) του ΠΑΜΕ δεν άκουσαν ποτέ για τα οχυρά της γραμμής Μεταξά, ή ίσως να τα θεωρούν απλά αχυρώνες, και όχι οχυρωματικά έργα, προφανώς οι ίδιοι εκπαιδευτικοί (;) δεν έμαθαν ποτέ ότι η Ελλάδα του τότε, είχε το καλύτερο ορεινό πυροβολικό της Ευρώπης, από τα καλύτερα ατομικά τυφέκια που κατασκευάστηκαν ποτέ, και απόθεμα πολεμοφοδίων για να πολεμά για πολύ καιρό. Ας διαβάσουν και λίγο οι εκπαιδευτικοί(;) του ΠΑΜΕ τα αρχεία του Ελληνικού Στρατού (και όχι μόνο του ΚΚΕ), όπου δείχνουν αναλυτικά, και με πλήρεις καταστάσεις, την κατάσταση του στρατεύματος και των εφοδίων του. Μόνο το πυροβολικό μας έβαλε πάνω από ένα εκατομμύριο οβίδες,κατά την διάρκεια του πολέμου με την Ιταλία… Και αλήθεια, αφού δεν είχαμε πολεμοφόδια, για έξι μήνες πως πολεμούσε ο στρατός μας; Με πέτρες; Ας είναι. Η ιστορική άγνοια και ημιμάθεια δεν είναι κακό. Η εμπάθεια όμως είναι.

Και ερχόμαστε τώρα στις αναφορές στο Κίνημά μας. Μάθαμε από την ανακοίνωση των εκπαιδευτικών(;) του ΠΑΜΕ πως:”οι φασίστες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής(..) είναι οι ΦΥΣΙΚΟΙ και πολιτικοί απόγονοι των Ελλήνων συνεργατών των Ναζί που μαζί αιματοκύλισαν τον Ελληνικό λαό που αντιστέκονταν”. Εδώ εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για το πόσο καλά φακελώνει το ΠΑΜΕ. Τύφλα να έχει ο Μανιαδάκης που κατηγορούν.

Οι άνθρωποι έχουν κάνει θαύματα! Έψαξαν το πολιτικό παρελθόν της οικογένειας του καθενός από εμάς, και αφού “ανακάλυψαν” πως όλοι ανεξαιρέτως οι φυσικοί μας πρόγονοι ήταν ταγματασφαλίτες, στην συνέχεια έβγαλαν και δικαστικές αποφάσεις, που ακόμη και ο εισαγγελέας στις δίκες της Μόσχας δεν θα τολμούσε να βγάλει. Οι φυσικοί μας πρόγονοι αιματοκύλησαν την χώρα, και εμείς οι σημερινοί είμαστε συλλήβδην δολοφόνοι.

Συλλογική και οικογενειακή ευθύνη. Τους συγχαίρουμε. Είναι συνεπείς ιδεολόγοι. Μόνο κομμουνιστές θα μπορούσαν να τα πουν αυτά, αφού τα πιστεύουν. Την ποινή δεν μας την ανακοίνωσαν πάντως, εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε μόνο. Θα μας τουφεκίσουν, ή θα μας στείλουν εξορία σε τίποτε γκουλάγκ; Εδώ “σύντροφοι” εκπαιδευτικοί (;) κάνατε μισή δουλεία. Δεν γίνεται να μην ανακοινώνετε ποινές. Πάει χαμένος τόσος κόπος. Μόνο στο φακέλωμα μείνατε;

Και επειδή σεβόμαστε το χώρο των τοπικών ΜΜΕ δεν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω απάντηση, στο παραληρηματικό αυτό κείμενο,που αποτελεί υπόδειγμα ημιμάθειας, εμπάθειας και κομμουνιστικής “λογικής”. Απλά για να “ερεθίσουμε” και λίγο τους θαυμαστές του Στάλιν, που είναι απολαυστικοί όταν χάνουν την ψυχραιμία τους,και μας κάνουν και γελάμε, τους λέμε μόνο ένα πράγμα: Και στα σχολεία,και στις γειτονιές θα εξακολουθούμε να είμαστε,και στα χωριά, και στις πόλεις και παντού στην κοινωνία. Και γελάμε με το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από εκεί,γιατί η κοινωνία καθημερινά μας αγκαλιάζει, όλο και πιο πολύ. Όσο για εσάς εκπαιδευτικοί(;) του ΠΑΜΕ, να είστε καλά. Χαρίζεται άφθονο γέλιο, όπως το 1945 στην Βάρκιζα…

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο Τύπου

.