Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Τρικάλων. Οι Μάσκες έπεσαν!

xrysh aygh trika

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αφού ταπείνωσε την χώρα, αφού εξαθλίωσε οικονομικά μια ολόκληρη κοινωνία,σήμερα έφτασε στό έσχατο σημείο καταπτώσεως.

Σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα, πως ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που εισήλθε στην βουλή με την ψήφο του Ελληνικού λαού, διώκεται εδω και ένα εξάμηνο, από το καθεστώς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με μια ελάχιστη μερίδα επίορκων δικαστικών λειτουργών.

Σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα,πως ότι έλεγε τόσους μήνες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οτι δηλαδή όλα αυτά που γίνονται τόσους μήνες σε βάρος βουλευτών και στελεχών του Κινήματος μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πολιτική δίωξη.

Σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα πως η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, δεν διστάζει μπροστά στο μικροκομματικό όφελος και στα “ψηφαλάκια” να στείλει αθώους ανθρώπους στην φυλακή.
Αποτελεί ντροπή οι άνθρωποι αυτοί ακόμη να μην έχουν παραιτηθεί,και να εξακολουθούν να παραμένουν στην θέση τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αισθάνεται δικαιωμένη. Ηθικά και πολιτικά.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα, απαλλαγμένη από μνημόνια και τρόικα, απαλλαγμένη από το σάπιο πολιτικάντικο καθεστώς που βύθισε την χώρα σε αδιέξοδα .
Είμαστε ακόμη στην αρχή. Η συνέχεια θα είναι πολύ δυσάρεστη για όλους αυτούς που προσπάθησαν να σπιλώσουν ένα ολόκληρο πολιτικό και ιδεολογικό Κίνημα.
Οι βρώμικες μεθοδεύσεις θα αποκαλυφθούν σε όλη τους την σάπια διάσταση.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο Τύπου

Υ.Γ. περαστικά στους τοπικούς υβριστές μας, που για ένα εξάμηνο έχυναν από μικρόφωνα και κάμερες το δηλητήριο τους..Η αλήθεια πάντα λάμπει. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.

.