Χρόνης Αγορίτσας: Καλό παιδί ο Κρεμμύδας… δεν συνεργαζόμαστε με τον Παπαστεργίου

Το μέλος της αυτοδιοικητικής κίνησης Μένουμε Τρίκαλα και πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης των ΑΝΕΛ Χρόνης Αγορίτσας μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6, λέγοντας:

« Ήμασταν από την αρχή ξεκάθαροι ότι θα κατεβάσουμε δικό μας υποψήφιο Δήμαρχο, έχουμε συνεχόμενες επαφές με πολλά άτομα με αυτοδιοικητική πείρα. Όπως λέμε, φτιάχνουμε πρώτα το ‘στρατό’ και μετά βρίσκουμε το ‘στρατηγό’. Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας, σε 1 μήνα το πολύ όμως θα έχουμε καταλήξει.

Να συνεργαστούμε με τον κ. Παπαστεργίου δεν υπάρχει περίπτωση, μιας και θα έχει τη στήριξη της ΝΔ.  Ούτε με το ΚΙΝΑΛ μπορούμε να τα βρούμε πολιτικά, μόνο τοπικά μπορούμε να συζητάμε. Με άλλες δημοτικές παρατάξεις όμως έχουμε επαφές και θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις. Με τον Κώστα Κρεμμύδα ήρθε και με βρήκε και πήγαμε σ’ ένα ουζερί το Σάββατο, είναι πολύ καλό παιδί, είναι φίλος μου χρόνια και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ανήκει πιστεύω στο ‘παλιό ΠΑΣΟΚ’, όχι το νέο και εξουσιαστικό που θέλει να κάνει κουμάντο στα πάντα.

Όσο για τη δική μου συμμετοχή, το αφήνω ακόμα ανοιχτό. Έχω την επιχείρηση μου και μου είναι δύσκολο να βρω χρόνο. Το Μένουμε Τρίκαλα έχει ήδη όμως πολλές συμμετοχές και πολύ κόσμο, θα φανεί αυτό στη συνέλευση που θα κάνουμε μέσα στον Ιανουάριο.»