Χρονιά κρίσιμων πολιτικών αποφάσεων η φετινή για τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο

Μπορεί το 2022 να έχει μόνο λίγες μέρες που έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, ωστόσο όπως πολύ σωστά λέγεται η αρχή κάθε χρόνου είναι ίσως το καταλληλότερο διάστημα για να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα. Στη κατηγορία αυτή συγκαταλέγεται και ο γνωστός νευροχειρουργός και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι πολιτικών αποφάσεων.

Και επειδή το 2022 θα είναι εκτός σοβαρού απροόπτου χρονιά εθνικών εκλογών και επειδή το όνομα του γιατρού, λόγω της αποδοχής του στη τοπική κοινωνία και της υψηλή του δημοφιλής,  «παίζει» έτσι κι αλλιώς δυνατά για το τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θα χρειαστεί να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένος να κάνει το μεγάλο βήμα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Οι πολιτικές του μετοχές, είναι έτι κι αλλιώς ανεβασμένες, τόσο στην Πειραιώς όσο και στο Μαξίμου, οπότε δεν τίθεται θέμα να ξεκινήσει από το μηδέν. Βέβαια ο Αναγνωστόπουλος και στις εκλογές του 2019, όταν και δεν είχε συμπεριληφθεί τότε στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του νομού, είχε αφήσει σε ανύποπτο χρόνο αιχμές εναντίον κάποιων…γνωστών «άγνωστων», που στόχο είχαν το «ψαλίδισμα» της πολιτικής του ανέλιξης.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει πάντα ανοιχτή η συμμετοχή του στον Α΄βαθμό της αυτοδιοίκησης, έχοντας βέβαια ως «όπλο» στην φαρέτρα του την πρότερη εμπειρία του ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού στη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Χρονιά πολιτικών αποφάσεων η φετινή για τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο και θα κληθεί να το σκεφτεί πολύ σοβαρά, ποιον δρόμο τελικά δύναται να ακολουθήσει. Αυτός κρατά και το μαχαίρι και το πεπόνι, αυτός θα αποφασίσει. Κρατάμε μόνο μια δήλωση του που είχε κάνει στο trikalaIN.gr σε ανύποπτο χρόνο και η οποία ανέφερε πως «Αν επιστρέψω στα κοινά, θα επιστρέψω επικεφαλής και όχι ως «συμπλήρωμα»! Τι να εννοούσε άραγε το γιατρός; Ο χρόνος θα τα ξεκαθαρίσει όλα!