Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

 

PC210075

 

 

 

 

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες(ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του την Παρασκευή 21-12-2012 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των Γονέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απήυθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Α. Κος Ζήσης Γκουγκουστάμος, ο Δ/ντης της Δ.Ε.Κ.Α Κος Ιωάννης Σιακαβάρας , η εκπρόσωπος  του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Κα Κων/νια Κύρμπα, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου ΑΡΩΓΗ Κος Καρατσούνης Φάνης και η υπεύθυνη του κέντρου Κα Ίτσιου Ανθή.

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε από τα άτομα με αναπηρίες ένα Μουσικοκινητικό σκέτς με θέμα: «Ο ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ» το οποίο επιμελήθηκαν ο Κος Ευάγγελος Κουκουτσέλος, η Κα Βάϊα Λιούτα και η Κα Χριστίνα Σιάφη. Η προσπάθεια αυτών των παιδιών προκάλεσε συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.   Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Χορωδία του κέντρου και η γιορτή έκλεισε με την εμφάνιση του Άι Βασίλη που

μοίρασε δώρα στα μέλη του κέντρου προκαλώντας τους μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Επίσης  μοιράστηκαν γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα δώρα και τα γλυκά  ήταν χορηγία της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων.

Η γιορτή τελείωσε με ευχές για καλές γιορτές και για ένα ευτυχισμένο 2013.

 

 PC210077

 

 .