Χριστουγεννιάτικη χορευτική μαγεία από την Τέρψις στον «Μύλο των Ξωτικών» την Κυριακή!

delti7

Ο Δήμος Τρικκαίων και το e-Τrikala Α.Ε. μεταμορφώνει και φέτος το Μύλο Ματσόπουλου σε «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων, συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στον «Μύλο των Ξωτικών» και ετοιμάζεται να προσφέρει μαζί με τον Αϊ-Βασίλη και τα ξωτικά μαγικές στιγμές μέσα σ’αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6.15 μ.μ., η Τέρψις θα κάνει την δυναμική της παρουσία επί σκηνής, με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα συμπληρώσει το μουσικοχορευτικό σόου της Ακαδημίας που θα περιλαμβάνει και χορογραφίες-έκπληξη από τους καθηγητές μας..

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορογραφίες σε ρυθμούς latin, hiphop, oriental, zumba, break dance κ.α. Την παρουσίαση θα απογειώσει η επίδειξη των αγωνιστικών ομάδων BreakDance, HipHop και Latin.

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 9:00μ.μ., η Ακαδημία Χορού Τέρψις συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala που έλαβε χώρα στο Gallery Art Hotel. Παρουσιάστηκαν χορογραφίες latin, salsa, bachiata από καθηγητές και συνεργάτες της Ακαδημίας. Τα έσοδα διατέθηκαν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά: Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00, Σάββατο 12:00 – 17:00 & Κυριακή 18:00-20:00
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19 ( Δίπλα στα Δικαστήρια )