Χρήστος Σιμορέλης: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στο Ράδιο Σταγών της Καλαμπάκας, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

Ο πρώην κυβερνητικός Βουλευτής ερωτηθείς για την πορεία της κυβέρνησης, απάντησε ότι το πολιτικό σχέδιο που έχει απευθύνεται στους λίγους. Για την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Παπαδόπουλου, τόνισε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις συντρόφων του και ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική του άποψη.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο NOVARTIS, είναι ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο σκάνδαλο, με προεκτάσεις και στην Ελλάδα. Το δημόσιο με την υπερτιμολόγηση των φαρμάκων, ζημίωσε κοντά στα 23 δις. το ελληνικό δημόσιο και αυτά τα χρήματα τα πλήρωσε και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Χρήστος Σιμορέλης, έχουν τεράστιες ευθύνες και η δικαιοσύνη οφείλει να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Η κυβέρνηση της ΝΔ με την προανακριτική επιτροπή, προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο NOVARTIS, δηλαδή με άλλα λόγια φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Επίσης προσπαθεί με πέπλο σιωπής να καλύψει την ποινική δίωξη για πολιτικό πρόσωπο (Λοβέρδος), που έχει διαβιβαστεί στη βουλή. Διπλά δειλός ο κ. Μητσοτάκης, επεσήμανε ο Χρήστος Σιμορέλης, και προς τον πολιτικό του αντίπαλο (Τσίπρας) και προς τον εσωκομματικό του αντίπαλο (Σαμαράς).

Καλά ξεμπερδέματα!